vineri, 12 decembrie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș decontează banul public pe firma cu care Maior nu se mai laudă că o are!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș decontează banul public pe firma cu care Maior nu se mai laudă că o are!
Pentru necunoscători, banul public a ajuns la pedelistul Maior pe 3 căi, vorbind, desigur, doar de transport și nu de alte dedicații de la porcul lui mare din PDL Mureș. Prima, pe transporturile terestre ale primăriei, peste 300.000 de euro anual de la banditul etnic și de partid. Bandiții PDL Mureș îi dădeau direct banul lui Maior, pe Siletina, Gășcarul umfla banul pe transporturile interjudețene, cele mai scurte rute, desigur, pe Siletina, iar a treia afacere era asocierea menită să îi umfle și mai mult dedicațiile ilegalului lui Maior pe Siletina-Transport local, pentru cărat intern, în oraș, elevi, studenți, pensionari, tot ce are nevoie hoțul român. Deși transporturile județene sunt controlate de CJM și asocierea e doar pentru uz intern,  bandiții lui Florea transportă și bătrâni, interjudețean! Bandiții din primărie fac praf banul public al prostului de târgumureșean, deși doar Siletina cu transporturi interjudețene și cu rute controlate de CJM poate face asta. Să mai menționăm încă o găinărie a banditului PDL pentru retardatul său și invităm DNA și curtea de conturi să verifice și transportul porcilor din PDL Mureș la Cluj-Napoca sau aiurea, acolo unde hoții au mers în campanie electorală, precum și verificarea excursiilor afară din țără pe firma controlată de bandiții PDL Mureș, ca să nu mai spunem de transportul galeriei de la mizeria de echipă pe banii publici și mamă a lui maior. 
P.S. Sincer, e penibil să ne închipuim că penelistul Dobre l-ar fi servit pe retardatul lui Florea care a ajuns ilegal în mai multe rânduri și călcând pe cadavre de peneliști la dedicațiile borfașului mare și etnic din PDL Mureș!
    Printre surprizele de care au avut parte pensionarii de la Căminul pentru persoane vârstnice în preajma sărbătorilor de iarnă s-a numărat şi o excursie la Sibiu.
„Minunatul oraş secular, aflat pe lista primelor 7 oraşe din lume, cu cele mai frumoase târguri de Crăciun, este o atracţie deosebită în această perioadă. M-am consultat cu rezidenţii şi am plănuit această excursie. Ne-am bucurat, şi de această dată, de sprijinul Primăriei Tîrgu Mureş, care ne-a înlesnit transportul şi, în ciuda ploii care ne-a însoţit pe tot parcursul deplasării, am petrecut câteva ore în Piaţa Mare, sub plasa de lumini, printre meşterii populari autohtoni, savurând şi o cană cu vin fiert. La final, ne-am luat rămas bun, primind ca amintire câte un înger auriu – simbol al spiritului târgului”, precizează dr. Anca Florea, directoarea Căminului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.