vineri, 19 decembrie 2014

Ceva noi afaceri ale moșului cu bandiții PDL Mureș, pe Primăria Târgu-Mureș?



Ceva noi afaceri  ale moșului cu bandiții PDL Mureș, pe  Primăria Târgu-Mureș?
Cum, de dragul moșului, bandiții din PDL Mureș și din Primăria Târgu-Mureș fac afaceri cu dedicație pe magazin FCM și nu numai sau pe distribuitoarea abonată la porcul mare de partid și de instituție, căutați și în acest an dedicațiile. Atenție, acolo unde apare un bandit PDL Mureș e interes eminamente al bandiților PDL și nu veți găsi decât abonați etnici sau porcii din  camarila sau partidul porcului mare PDL. Curtea de conturi, verifici afacerile cu pachețele de Crăciun ale borfașilor din primărie și ANI și DNA mai lăsați bandiții PDL aduși pe carnet de partid, PFA sau clasă ajutătoare să se folosească de publicitatea prin care Cătană controlează presa bovină și pupincuristă de retardatul lui Florea? Atenție, porcul de partid mai are de dat pachețele la retardat, la golanul cu baschet și duhoare italinenească, la bandiții ceilalți din PDL care primesc milioane de euro dedicați de la hoțul mare și etnic al PDL Mureș.

 Cei 150 de copiii care practică baschetul la clubul târgumureșean Lucky Dragons au avut parte de un final de an cu multe surprize plăcute. Ieri seară, micii baschetbaliști au participat la o activitate sportivă specială  în cartierul Unirii, la Gimnaziul "Alexandru Ioan Cuza". Ei au avut parte de multe surprize plăcute.

În drumul spre cartierul Unirii, Moș Crăciun a trecut pe la Primăria Târgu Mureș, de unde a adus daruri pentru toți copiii clubului.

Cadourile trimise de Moșul au fost aduse de viceprimarul Claudiu Maior, care i-a felicitat pe cei mici pentru performanțele sportive și pentru cumințenie:

"Sunt bucuros să văd atât de mulți copii care fac sport. Un copil care face sport este un copil mai sănătos, mai inteligent. Felicit clubul Lucky Dragons pentru rezultatele obținute în 2014, pentru că a reușit să aducă atât de mulți copii sub panourile de baschet și, de asemenea, îi

felicit părinți că au ales să-și îndrume copiii spre terenul de sport. Vă doresc succes și pentru competițiile din 2015 și tuturor vă urez Sărbători Fericite

și La mulți ani!"

Președintele clubului, Emil Ștețca, cel care alături de Zenaida Mărginean se ocupă de pregătirea celor mici, i-a mulțumit viceprimarului Claudiu Maior pentru prezența la eveniment și pentru generozitatea Moșului și a promis că toți copiii se vor strădui să fie cuminți și buni pe teren și în anul 2015.

În final, Moș Crăciun, care s-a descurcat destul de bine la aruncările la coș, a oferit cadourile mult așteptate, spre marea satisfacție a celor mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.