miercuri, 17 decembrie 2014

Să ne…râdem cu bandiții PDL Mureș și cu interesele bandiților etnici pentru termoficarea de tip nou



Să ne…râdem cu bandiții PDL Mureș și cu interesele bandiților etnici pentru termoficarea de tip nou
Hoții etnici ai PDL Mureș au inventat noua termie, motiv să pună mâna pe spațiile centralelor de cartier, ca borfașul șef din primărie să ia credit de 6 milioane de euro, pentru centralele …primăriei, ca porcii PDL să își vândă ei centralele pe firmele de borfași etnici. Dacă căutați presa locală veți găsi atacurile bandiților lui Florea la adresa Energomur și retardatul care mergea cu consilier semi-analfabet prin cartiere cu centrale reabilitate și îi soma pe pensionari: trebuie să vă reabilitați. Avem o explozie datorată unuia care a umblat la vechea instalație de alimentare cu gaz, cea de pe vremea Energomur și borfașii PDL sar să se afirme și acum. De parcă nu toți porcii etnici ai PDL au distrus sistemul de termoficare, nu ăstora le-a stat în gât conducerea maghiară, ca la Aquaservul care nu mai are apa scumpă de când banditul PDL Mureș și-a pus gășcarul pedelist la butoane. Nerușinați și hoți, eterna hoție românească a bandiților PDL Mureș Bandiții care au distrus sistemul centralizat fac pe miloșii, după ce au dedicat și au furat ca porcii!
P.S. Siteul pe bani publici  controlat de banditul mare din primărie și PDL Mureș e  zilnic pentru reclamă la Maior, cel acuzat de EVZ că a luat mită de la Coral! DNA, ceva cătușe pentru ilegalul acesta cu bube în cap de la ANI și nu numai, dacă tot au citat cei de la EVZ(ziar băsist!), cum că DNA a dat că Maior și Kagan au luat mită?! DNA, dați peste bot individului adus de borfașul lui pe PFA inventat la comandă? Ce calificare de ingineraș tomnatic are gagiul lui Florea mult iubit, dacă banditul de la partid îi alocă 35.000 de lei, când umfla acesta ca viceprimar pe PFA? Atenție, bandiții PDL Mureș au mai adus și alți inși în primărie tot pe PFA. O pâine de mâncat pentru cei care urmăresc hoțiile pungașilor etnici ai PDL?!
P.S. 2 Asta e, biroul primăriei e nevasta celui care l-a anchetat pe Florea când era unul șef la PNA și guristul care îi făcea unui bandit PDL Mureș campanie electorală cu caravana!

Viceprimarul Claudiu Maior este alături de victimele exploziei de sâmbătă
Marţi, 16 Decembrie 2014 14:29 | Imprimare | Email



Marime text:





Marţi, 16 decembrie, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, s-a întâlnit cu persoanele afectate de explozia ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la blocul de locuinţe de pe strada Cisnădiei nr. 13.

În cadrul discuţiilor purtate, edilul târgumureşean i-a asigurat pe cetăţenii care au avut de suferit în urma deflagraţiei, de întreaga sa înţelegere şi disponibilitate de a le acorda ajutor, în limitele competenţelor sale. „După finalizarea expertizei tehnice a imobilului afectat şi estimările propuse de proiectant în vederea consolidării blocului, voi promova un proiect de Hotărâre a Consiliului Local Municipal, prin care cheltuielile efectuate cu aceste lucrări să fie suportate de la bugetul local, urmând ca recuperarea acestora să se facă pe seama persoanelor care vor fi găsite vinovate de producerea acestui eveniment nefericit, cu atât mai mult cu cât acesta s-a produs în preajma sărbătorilor”, a precizat viceprimarul Claudiu Maior.

„Asigurările pe care le-am primit din partea domnului viceprimar ne liniştesc în mare măsură şi sperăm că toate demersurile municipalităţii să se finalizeze cât mai repede, astfel încât să ne mutăm din nou în casele noastre în condiţii corespunzătoare”, a declarat Maria Botorea, una din locatarele blocului afectat.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.