miercuri, 24 decembrie 2014

Totuși, cât i-au dat lui Hrușcă bandiții PDL de Târgu-Mureș?!



Totuși, cât i-au dat lui Hrușcă bandiții PDL de Târgu-Mureș?!
Ca de obicei, bandiții PDL Mureș se laudă la cheltuirea banilor publici, fără să spună cât au făcut praf, în acest caz pe Hrușcă. Cum e anul în care bandiții PDL  Mureș au băgat în buget 200.000 de euro cadou pentru festivalul Peninsula a consilierului lui Borbely, 200.000 de euro pe patinoar, desigur, pe Remo, abonata la bandiții PDL Mureș.100.000 de lei pentru susținerea capitalei culturale și alte afaceri cu duhoare de subordonat hoț PDL și de vierme etnic al lui Florea, câți bani au făcut praf bandiții PDL pentru Hrușcă?
În caz că ați uitat, tot bandiții PDL Mureș făceau concerte cu Hrușcă imediat după ce șmecherașul cu publicitatea îl aducea la evenimente private pe gunoiul TV și căutați dumneavoastră cum se făcea plata. Iar despre prezența retardatului lui Florea și a altor descreierați prezentați de EVZ ca fiind cu mită luată de la firma Coral care sprijinea afacerile Iglesias și Zilele târgumureșene  - mai bine să verifice Curtea de conturi, DNA și ANI, singurele care pot trimite hoții PDL Mureș la răcoare. În caz că ați uitat, angajați ai Primăriei Târgu-Mureș, aveți legea avertizorului public care spune clar cum e cu angajarea de retardat PDL pe carnet de partid și PFA imaginar, de dedicațiile pe sportul pe lepădături PDL subordonate, cu milioane de euro cadou pentru porcii etnici ai lui Florea,  de folosirea bunurilor instituției(casete ș.a.m.d.) la rahatul cu televiziunea, publicitatea cu notar la care duce presa și cu amenințări de porc etnic prima generație în pantofi  la adresa jurnaliștilor, cu angajările rudelor celor care l-au verificat pe marele hoț in primărie pe DNA/PNA și așa mai departe, iar legea vă dă statut de martor sub acoperire.
P.S. Să mai spunem că bandiții PDL și de primărie au lipit câte două autocolante la blocuri? Să ghicim, banditul PDL de primărie a vrut să ajute ceva Reclame Mureș, Oracler Advertising, magazin FCM sau altă firmă abonată la porcul etnic din PDL, dacă tot nu au fost prinși bandiții după ce au cheltuit banii publici în campania banditului cu sereistul ratat și nici în camapnaia banditului cu UDMR și PSD vând Ardealul, cu autocolante exact ca și cele pentru Iohannis,semn că banditul și hoțul PDL e chiar prost de bubuie!

ineri, 19 decembrie 2014, de la ora 18.00, Piaţa Teatrului din Tîrgu Mureş a găzduit concertul extraordinar de colinde susţinut de îndrăgitul cantautor Ştefan Hruşcă. În debutul concertului, au fost prezente corurile cultelor religioase din Tîrgu Mureş.

„Îl salut şi-i mulţumesc prietenului nostru, al tuturor târgumureşenilor, Ştefan Hruşcă pentru prezenţa sa la Tîrgu Mureş. Ştefan, cei peste 3.000 de cetăţeni, prezenţi aici în Piaţa Teatrului, te-au aşteptat şi te vor aştepta mereu cu aceeaşi bucurie pe care numai tu şi colindele tale ştiţi să le insuflaţi în inimile noastre. La Mulţi Ani, Sărbători Fericite tuturor!”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.

La rândul său, invitatul de onoare a precizat: „Mulţumesc pentru invitaţia făcută de Primăria Tîrgu Mureş, dlui primar Dorin Florea, dlui viceprimar Claudiu Maior. Vă mărturisesc sincer că mie îmi place foarte mult aici, la Tîrgu Mureş. Şi tocmai de aceea, vă asigur stimate oficialităţi şi dragi prieteni mureşeni că voi mai reveni în acest frumos oraş de câte ori se va ivi ocazia. Cu mulţumiri pentru toate, al dumneavoastră Ştefan Hruşcă....”.

N-au lipsit din desfăşurătorul programului nici suprizele, desigur cele plăcute, maestrul Hruşcă fiind, la rândul său colindat, la finalul concertului, de viceprimarul Claudiu Maior, alături de un grup de preoţi şi de toţi cetăţenii prezenţi la această manifestare artistică de suflet.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.