marți, 2 decembrie 2014

Să ne… râdem cu Clodu Maior! E persoană…publică!



Să ne… râdem cu Clodu Maior! E persoană…publică!
Ilegalul dovedit de tribunal ca viceprimar ilegal, cu vreo 11 voturi de români exaltați etnic, în lipsa UDMR, votat apoi legal cu votul UDMR, pentru banii de la Peninsula (200.000 de euro), festivaluri secuiești, busturi și pază pe firme maghiare, gagiul dat de EVZ ca fiind mituit de Coral, cu banii luați prin Kagan Ildiko, subordonata, se dă….persoană publică. Preventiv? Tot pe persoană publică a umflat banii pe Siletina pusă bine și pe FCM/ASA, cu două milioane de euro umflați de la orcul lui pedelist, pe dedicație etnică și pedelistă?!
Atenție,  gagiul are și probleme de ANI, pentru PFA-ul inventat în 24 de ore de banditul mare pedelist și hoț etnic și legea avertizorului public vă permite să îl băgați din nou în rahat pentru angajările de retardat și primit bani pe carnet de partid, iar statul garantează statutul de martor sub acoperire a celor care dau în gât mafioții și hoții din primărie și partid și iubiții de partid aduși în primărie de iubitul fiu al hoției! Și după toate astea specimenul banditului PDL se dă… persoană publică și când folosește textele scrise de jegosul agramat adus cu ușă în primărie și fotografiile făcute de prostănacul cu aere de actor?!
P.S. De ce Clodu și nu Claudiu? Pentru că așa îl alinta banditul Țerbea, un gunoi de-al lui Florea, cu abonament la banul public etnic și pe bandiții din camarilă. Cine se aseamănă și adună, nu și în elicopterul în care a murit accidental sau s-a sinucis Țerbea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.