marți, 2 decembrie 2014

Totuși, cât costă afacerea concert Hrușcă?



Totuși, cât costă afacerea concert Hrușcă?
Nu e un secret, Florea și gașca din Primăria Târgu-Mureș au abonat pe Hrușcă, așa cum au și abonați la banii publici, cum ar fi Holograf (5000 de euro pe concert, cum spun surse din presă). Câți bani costă bugetul local concertul Hrușcă, mai ales că bandiții din primărie aveau de pe vremea înaintașului lui Cătană obiceiul să organizeze concert privat exact înainte de concertul cu banii publici și astfel și bănuiala că bandiții decontau la dublu evenimentul public?
P.S. Concret Iglesias și Zilele târgumureșene, cu firme date ca fiind mituitoare la retardatul lui Florea, cu bandiți din PDL care simt nevoia să sponsorizeze la șef, cu societăți pe bani publici și conducere PDL care simt nevoia să dea bani la interesul șefului, cu firme care primesc ajutor de la primărie și simt nevoia să sponsorizeze interesul primăriei. DNA și Curtea de conturi, verificați cum se numește cedarea banilor către cel care îți inventează lucrări și licitații? La fel și afacerile cu instalație de nocturnă, cu 600.000 de euro primiți cică sponsorizare de retardatul de la FCM/ASA, dar cu dedicație de 200.000 de euro de la pungașul PDL, instalație pentru care retardatul nu plătește chirie și o consideră cadou pentru el și mă-sa! Orice bandit PDL poate fura la nesfârșit Târgu-Mureșul cu zdrențele lui de la SRI și cu alți borfași care se dau mari români și fură etnic, românește?

P.S. Verificați cum bandiții au dublat autocolantele de la blocuri! Să ghicim, banditul etnic a mai făcut o afacere pe Reclame Mureș, magazinul FCM sau pe Oracler Advertising?! Oraș cu obsesii etnice, furt etnic pe măsură, câtă vreme maghiarul e maghiarul bun, știut doar de banditul PDL Mureș.DNA și Curtea de conturi, mai acceptați ca banditul să fure etnic?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.