marți, 9 decembrie 2014

Bandiții PDL Mureș au nevoie de…coincidențe



Bandiții PDL Mureș au nevoie de…coincidențe
Nu e vorba de dedicații, doamne ferește, porcul etnic din PDL Mureș nu fură, doar are nevoie de coincidențe!
1.     Faci afaceri cu primăria, dai sponsorizare tocmai la FCM sau ASA sau pentru concertele primăriei. Căutați rahatul de patron care face asta, într-o societate capitalistă care presupune că dacă ai obținut corect banii din licitație nu simți nevoia să întorci ceva înapoi: cadou, mită, atenție, prostie în plic, pupincurism, avans pentru viitoarea dedicație, lingușeală românească, cum vreți să îi spuneți. 
2.     Cântă Hrușcă pe bani publici, cântă Hrușcă la evenimentul privat organizat tot de ratatul respectiv din primărie. Coincidență!
3.     Faci autocolante ilegale, cu UDMR vinde Ardealul, faci autocolante cu votați-l pe Iohannis. Coincidență, ce dracul, retardatul din partid a uitat ce a comandat inițial și a făcut autocolantele în același mod și la tipografia la care banditul e abonat, astfel că Iohannis e promovat de bandiții etnici cu manipulări care stau în atenție SRI, atunci când bandiții din SRI nu sunt lingăii lui Florea și nu scriu cu pseudonime în campania borfașului etnic cunoscut.
4.     Are nevoie banditul PDL Mureș de unguri și secui? Se semnează ca primarul  pentru Ținutul secuiesc capitală culturală europeană și se face concert în cinstea zilei de 30 august, zi de măreață sărbătoare pentru ei. Coincidență, ce dracul.
5.     Ai un retardat consilier, îi inventezi PFA în 48 de ore. Coincidență, era cel mai bun dintre retardații lui Florea, nu? Iei consilierul retardatului și îi dai ușă în primărie, ca să se învârtă ca un singur coi în căldare.
6.     Ai nevoie de casetele pe bani publici din primărie pentru a păstra licența gunoiului de partid. Banditul PDL Mureș îți dă gratis casetele. Banditul etnic din primăria a avut nevoie exact atunci să își arate hidoșenia pe micul ecran.
7.     Angajezi rudele celor care te-au controlat de la PNA/DNA. Coincidență, putea să fie angajatul dintre colegii cu caravana și cortul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.