luni, 1 decembrie 2014

Scrisoare către Moș Crăciun



Pentru concurs:

Scrisoare  către Moș Crăciun
Nu am să încep cerându-ți lucruri materiale, cum fac alții, ci am să îți scriu cum arată doza mea de bine, mai bine cum ar arăta doza mea de bine…idilic! Fiind un sentiment idilic, îmi permit să îți cer ca oamenii să zâmbească mai des, ca să nu mai văd mutre încruntate și încrâncenate pe stradă și la servicii, ca și cum viața e blestem. Aș mai vrea să muncim și pentru noi, nu doar pentru salariu, pentru a avea satisfacții  proprii, să fim mai atenți la cei din jur și la civismul necesar. Banul public ne aparține la toți, puțin responsabilitate nu strică! Aș mai vrea în doza mea de bine o așezare a societății pe criteriul competenței, ca să eliminăm cumpăratul de diplome, angajările pe pile, furtul cu carnet de partid și statul în poziție de drepți în fața tovarășului de tip nou de la partid. Aș vrea ca părinții să aibă timp de progenituri, iar bunicii să mai respire, degrevați de munca suplimentară cu copiii copiilor. Aș vrea să am o țară în care să vină alții să locuiască și să muncească și din care să nu mai plece mulți compatrioți înjurând-o cu foc. Cer prea mult, Moșule?!

Cum știu că Moș Crăciun aduce doar bunuri materiale și ceva fericire, Moșule, uită ce îmi doream mai înainte! Pentru că tot s-a lansat Tuborg Christmas Brew, Moșule, te poți orienta și matale și bagă ceva în sac, de …sezon! Dacă aduci mai multe, ciocnim împreună!
P.S. Ascunde sticlele de elfi și de reni! Am auzit că ăștia nu iartă nimic! Nu știu cine i-a învățat!

Pentru Moș, câteva îndrumări:
Respectând tradiţia începută acum 14 ani, Tuborg Christmas Brew revine şi anul acesta în România. Acelaşi gust cunoscut încă din 1981, când a fost inventată reţeta, aceeaşi concentraţie de alcool de 5,6% şi binecunoscuta culoare brun-roşcată a berii Tuborg de Sărbători. Tuborg Christmas Brew s-a lansat pe 7 noiembrie, în ediţie limitată. Pentru mai multe informații, Moșule, caută aici: https://www.facebook.com/TuborgSound/app_774705079262457
sau cauta : #ChristmasTaste şi #ChristmasBrew

Reţeta a fost inventată în 1981, de către maestrul berar Per Krieger Lassen, prin amestecarea a trei tipuri de beri distincte. Tuborg Christmas Brew este o bere produsă din trei tipuri de malț, având o aromă distinctă de lemn dulce. Aflată de peste 33 de ani în topul preferinţelor băutorilor de bere din Danemarca, Tuborg Christmas Brew a creat tradiţia lansării simultane a ediţiilor din România cu cele din Danemarca. Anul acesta berea cu gust special de sărbători va fi disponibilă în sticla de 0,5 L și 0,75 L. Caravana Tuborg Christmas Brew a pornit în seara de 7 noiembrie de la fabrica Tuborg spre cele mai cool locuri din Centrul Vechi al Bucurestiului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.