luni, 22 decembrie 2014

Consiliul Concurenței îl amendează pe Aron, cu cel puțin 300.000 de euro, pentru că ar fi trucat licitații




Consiliul Concurenței îl amendează pe Aron, cu cel puțin 300.000 de euro, pentru că ar fi trucat licitații
Dacă Consiliul Concurenței nu se leagă de bandiții din UMF Târgu-Mureș care pun taxe la înțelegere cu celelalte UMF(tariful 8000 de lei pentru prostimea dispusă să dea bani la stat) sau de bandiții de români cu firme de taxi și cartel etnic (excepție de la cartel doar firma Pluto), iar bandiții lui Florea dau bani cu dedicații la porcii din PDL Mureș care inventează sportul de partid și hoția etnică, românească și banditul etnic de la primărie a dat mita electorală pentru profesorași, cu dedicație, pe hipermarketul Real, bine că avem un Consiliu al concurenței care se bagă la orice altceva ar deranja hoții etnici ai PDL Mureș și ai scursurilor aduse de hoțul suprem din primărie.

Consiliul Concurenţei a amendat cu aproape 3 milioane de euro companiile Dafora Mediaş, Upetrom 1 Mai, Foraj Sonde Craiova şi Foraj Sonde Târgu-Mureş pentru că ar fi trucat unele licitaţii pentru lucrări de foraj organizate de Romgaz Mediaş, au declarat pentru MEDIAFAX surse din piaţa energetică.

Concurenţa a amendat cu 3 milioane de euro mai multe companii de foraj petrolier (Imagine: Shutterstock)

Investigaţia Consiliului Concurenţei a început în 2010 şi a fost finalizată în luna decembrie.

Amenzile sunt cuprinse între 300.000 euro (Upetrom) şi 900.000 euro (Dafora), au precizat sursele.

Contactat de MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al grupului Upetrom, Radu Petrescu, a afirmat că Upetrom 1 Mai nu a primit nicio notificare privind vreo amendă, iar compania produce utilaj petrolier, neavând operaţiuni de forj petrolier.

"Upetrom nu a fost notificată de vreo amendă care să o privească. Noi producem echipamente de foraj petrolier, dar nu avem activităţi de foraj petrolier", a declarat Petrescu.

Grupul Upetrom este deţinut de omul de afaceri Gabriel Comănescu.

Companiile sancţionate vor avea la dispoziţie 30 de zile să conteste sancţiunile după ce vor primi decizia de la Consiliul Concurenţei.

Compania Dafora este controlată de omul de afaceri Gheorghe Călburean, iar Foraj Sonde Craiova face parte din grupul Bega, deţinut de fraţii Marius şi Emil Cristescu. Foraj Sonde Târgu Mureş este deţinută de omul de afaceri Vasile Aron.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu