duminică, 28 decembrie 2014

Bandiții PDL Mureș au cheltuit banii publici pe felicitări ale gunoaielor de partid! O nouă hoție a jegului etnic pedelist!

Bandiții PDL Mureș au cheltuit banii publici pe felicitări ale gunoaielor de partid! O nouă hoție a jegului  etnic pedelist!
Știm, SRI veghează și scrie cu pseudonime maghiare, DNA Mureș minus Curcă  se face că muncește și poliția e mânjită de bandiții PDL Mureș care le-au făcut cadou cretinilor dosare de luare de mită, dar există legea avertizorului public care condamnă folosirea bunurilor instituției și a instituției în scopuri de partid. Le permiteți porcilor etnici ai PDL Mureș să scoată felicitări de la membrii de partid din banii publici? Știm, jegul crede că poate lăsa un retardat la butoane, dar asta nu ține când retardatul are probleme de ANI, DNA, angajări pe PFA imaginat de hoțul lui de partid și banii pentru publicitatea retardatului sunt dați prin tembelul etnic care se laudă cu notarul la care duce presa bovină și șantajabilă cu diplome, chermeze, publicări, chirii și alte asemenea ciubucuri de la banditul mare PDL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.