miercuri, 24 decembrie 2014

Banditul mare PDL Mureș nu se dezminte: bani publici pe felicitări adresate pensionarilor, cu rahaturi de rahat PDL și fără semnături de maghiar!



Banditul mare PDL Mureș nu se dezminte: bani publici pe felicitări adresate pensionarilor, cu rahaturi de rahat PDL și fără semnături de maghiar!
Banditul mare PDL Mureș a mai pus de o afacere pe vreo lepră etnică din PDL Mureș sau din camarila hoților din primăria Târgu-Mureș. Bandiții au făcut felicitările fără să menționeze firma, bandiții au adresat pensionarilor, porcii PDL au uitat că există viceprimar maghiar, deși bandiții au scris anunțul și în ungurește. O altă afacere a bandiților PDL Mureș și a hoților din primărie, iar maghiarii pot să îi umple creștinește frigiderul banditului PDL Mureș care îi fură non-stop. Curtea de conturi și DNA, ciuliți urechile sau lăsați bandiții PDL să vă mai fure etnic? Și cum e, DNA, cu retardatul care a luat mită de la Coral?! Sau românismul hoțesc e mai presus de consecințele legii?

P.S. Curtea de conturi, verifică bandiții PDL mureș și retardatul aferent al lui Florea când banditul îl angaja pe gunoi ilegal și ANI, poate lămurești conflictele de interese ale scursurii lui Florea pe care le promovează  pe bani publici cătanele porcului mare și etnic, cu complicitatea porcului mare care se crede în primărie încă în orașul Stalin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.