duminică, 21 decembrie 2014

Gașca lui Florea face afaceri cu ginerele șefei de sindicat RADEF! Motivul pentru care Arta a ajuns pe laba lui Dorin Florea. Jegurile PDL Mureș, afaceri cu maghiarii....buniGașca lui Florea face afaceri cu ginerele șefei de sindicat RADEF! Motivul pentru care Arta a ajuns pe laba lui Dorin Florea. Jegurile PDL Mureș, afaceri cu maghiarii....buni
Ca orice afacere de stat, cinematograful Arta era necesar bandiților PDL Mureș pentru afaceri de reparații/recompartimentări și achiziții pe firme abonate(peste 500.000 de euro) sau din camarila banditului etnic din primărie și cum o afacere de gen nu vine fără un cost, gașca lui Florea trebuie să facă afaceri pe ginerele șefei de sindicat RADEF. Desigur, prostovanii din Consiliul local Târgu-Mureș nu au fost în stare să caute firma sau au fost atât de hoți, români sau maghiari, încât să aprobe afacerea vizată de gașca lui Florea. Stați, sunt tot derbedeii care l-au votat pe retardatul lui Florea și afacerile banditului pe fotbal, baschet, pe jeguri de români cu carnet de partid portocaliu? DNA și Curtea de conturi, ia verificați afacerile bandiților PDL pe scursurile lor din consiliul local!


http://glasul-hd.ro/Apel-de-la-Deva-%E2%80%9EStopa%C5%A3i-jaful-cinematografelor%E2%80%9D-O-firm%C4%83-de-cas%C4%83-vrea-s%C4%83-pun%C4%83-m%C3%A2na-pe-cinematografele-administrate-de-Rom%C3%A2niaFilm_12_16571.html

De la Târgu Jiu la Târgu-Mureş, apoi în toată ţara

Conducerea RomâniaFilm are în plan să predea majoritatea sălilor de spectacole unei firme private. Este vorba despre SC Marcom Fantastic SRL, societate administrată de nimeni altul decât ginerele liderei de sindicat din cadrul Regiei, Maria Bikfalvi-Zoltan. Primul transfer a avut deja loc, la mijlocul lunii decembrie. Este vorba despre Cinematograful „Sergiu Nicolaescu” din Tg.-Jiu. Anunţul este postat pe pagina oficială de Facebook a cinematografului, laolaltă cu scuzele de rigoare pentru anularea biletelor oferite ca premii aferente unui concurs: „Vă anunţăm că începând cu data de 13 Decembrie 2013 Cinematograful – Târgu Jiu a fost preluat pentru o perioadă de şase luni de către societatea comercială SC MARCOM FANTASTIC SRL. În urma discuţiilor avute, momentan nu există un acord pentru organizarea de concursuri pentru invitaţii duble la cinematograf şi invitaţiile duble câştigate anterior îşi vor pierde valoarea”. Aceeaşi soartă a avut-o şi cinematograful din Târgu Mureş, iar la începutul acestui an urmează ca şi alte cinematografe din ţară să intre în administrarea firmei ginerelui liderei de sindicat.

Cinematografele, între bunele intenţii şi un jaf premeditat

Despre viitorul RomâniaFilm, angajaţii Regiei spun că se urmăreşte falimentarea. Un exemplu de „management performant” este şi Cinematograful „Patria” din Deva care, cu acceptul lui Bikfalvi-Zoltan, a deservit timp de un an drept spaţiu comercial al unei firme care comercializa articole vestimentare. În ciuda nemulţumirilor administratorului „RomâniaFilm” în judeţul Hunedoara, Traian Ilincari, timp de un an, în holul cinematografului s-au vândut de la ciorapi de damă, la cojoace, fără ca firma respectivă să-şi achite la timp chiria. Dată fiind situaţia îngrijorătoare a cinematografelor din ţară, mai mulţi administratori ai RomâniaFilm din ţară au sesizat Ministerul Culturii cu privire la aceste aspecte. De la Deva, Ilincari încearcă să sensibilizeze autorităţile centrale să stopeze jaful cinematografelor. „Au fost preluate deja cinematografele de la Tg.-Jiu şi Tg. Mureş. Urmează Craiova, Sibiu, Cluj. Nu e normal ca proprietatea statului să fie dată unei firme private. Atât eu, cât şi alţi colegi din alte judeţe tragem un semnal de alarmă către Ministerul Culturii să stopeze cât mai repede jaful cinematografelor”, spune Ilincari. Reprezentanţii Marcom Fantastic şi lidera de sindicat nu au putut fi contactaţi. Vom reveni cu detalii despre acest subiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu