luni, 15 decembrie 2014

Ședință de consiliu local cu mega-afaceri cu reabilitarea termică pe abonați la bandiții PDL Mureș



Ședință de consiliu local cu mega-afaceri cu reabilitarea termică pe abonați la bandiții PDL Mureș
Nu îi enumerăm pe bandiții etnici și ai PDL Mureș care reușesc să facă reabilitări pe subordonați și pe inși idioți din camarilă și cerem Curții de conturi să verifice mega-afacerile pentru care bandiții cheltuiesc și 20.000 de lei pentru un apartament, pe motiv de reabilitarea hoțească, din care fraierul de târgumureșean e obligat, de bandiții PDL și de primărie, să deconteze peste 3.000 de lei, restul fiind banii publici sau după caz și banii europeni care sunt în parte tot banii fraierilor de români.
Mega-afaceri cu prețuri umflate, bandiții PDL Mureș au ajuns să deconteze 20.000 de lei per apartament, în medie, la lucrări de o mizerie din prețul menționat. DNA, verifici bandiții etnici din primărie și pungașii care lucrează cu gașca hoților etnici?
Ca idee, bandiții din primărie cer 400.000 de lei (90.000 de euro, echivalentul a două apartamente, pentru mizeria de izolație! DNA și Curtea de conturi, băgați ceva controale sau e mafia bandiților de români prea mare și interesele  unor scursuri inclusiv din SRI prea importante la Târgu-Mureșul furat etnic? 

16.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 172/29.05.2014 referitoare la aprobarea cererii de finanţare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul „Reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din Tîrgu Mureş – LOT VI”.

17.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 171/29.05.2014 referitoare la aprobarea cererii de finanţare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul „Reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din Tîrgu Mureş – LOT V”.

18.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 173/29.05.2014 referitoare la aprobarea cererii de finanţare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul „Reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din Tîrgu Mureş – LOT VII”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.