joi, 25 decembrie 2014

Interviul sau umor evreiesc umflat cu pompa IMDB



Interviul sau umor evreiesc umflat cu pompa IMDB

Un film cu scandal politic - cu lansare în  puține săli din SUA și cu anunțul că va fi urmărit contra cost pe internet are pe IMDB - note halucinante: 9,5 media, de la 43.543 de utilizatori! Acum să nu vă gândiți că amicii Seth și Franco au făcut vreo capodoperă, sub conducerea unor scenariști și regizori evrei, inșii fiind celebrii mai mult prin glumițele vulgare și prin amiciția care i-a adus și în câteva filme împreună, ci poate fi răspunsul americănesc la amenințările reale sau imaginare pe care le invocă japonezii de la Sony, că tot e mondializare și fiecare își apără interesul financiar sau politic. Mai demn de reținut e că revine Lizzie Caplan, cu care Franco a jucat în 127 de ore!
P.S. Filmul poate fi găsit deja pe torenți, așa că nu e o problemă să vă lămuriți de valoarea celui mai umflat cu pompa IMDB film din istorie. 
Iar ca idee despre glumițele celor 2:
 P.S.2:
Ratings: 8,6/10 from 66.018 users. Semn de îndreptare spre normalitate și spre media de 6 pe care o merită filmul cu nimic mai bun ca alte producții cu umorul evreiesc specific Seth-Franco.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.