miercuri, 24 decembrie 2014

Bandiții PDL Mureș își aduc aminte de vicele udemerist doar când jegurile au interese



Bandiții PDL Mureș își aduc aminte de vicele udemerist doar când jegurile au interese
Bandiții PDL Mureș cheltuiesc banii publici prin primărie controlată de bandiții PDL Mureș în folosul financiar și de imagine pentru jegurile etnice PDL Mureș.
 Bandiții au ajuns să își facă imagine de partid pe banii publici, iar Florea visează în continuare să își lase scursura din partid la hoțiile vrute de porcii PDL Mureș. Din ciclul: banditul PDL Mureș și-a tras afacere pe banii publici pentru reclamă la retardații din partid, dar borfașul a uitat că îl promovase și pe maghiar, doar pe siteul pe banii publici. Pentru ca cetățeanul să înțeleagă că hoții PDL sunt la butoane, viceprimarul legal UDMR nu apare pe felicitările hoților PDL Mureș din banii publici! DNA și Curtea de conturi, le mai permiteți hoților etnici să fure Târgu-Mureșul și borfașilor adus și de lichea pe SRL, PFA, pe mă-sa sau pe carnet de partid de hoț nr.1 ?
Întrebați hoții etnici câți bani au făcut praf cu felicitările trimise pensionarilor? Cu reclamă la bezmetic etnic și la retardatul lui? Atenție, doar timbrul a costat un leu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.