sâmbătă, 20 decembrie 2014

Știi TV și eternele afaceri cu jegurile PDL Mureș și de primărieȘtii TV și eternele afaceri cu jegurile PDL Mureș și de primărie
Televiziunea de propagandă pentru jegurile PDL Mureș și pentru borfașii etnici de primărie Târgu-Mureș umflă pe firma deținătoare publicitatea primăriei, dar și prestează ceva ce aduce, se pare, mulți bani la gășcarul Cătană. Gășcarul lui Florea care se laudă cu notarul la care duce el presa bovină, pentru a distribui el banii (sute de mii de euro), umflați  de la tata Florea, a ajuns să transmită evenimentele primăriei, în direct. Să ghicim, insul o face să umfle banii de la tata Florea și aici. De reținut că gagiul se laudă cu notarul la care duce presa în ceva ce pute a cartel al bandiților de români. Iar dacă mai adăugăm că porcul pedelist i-a dat lui Știi TV 3 luni casetele pe bani publici, pentru ca p(r)ostul să nu rămână fără licență, aveți imaginea perfectă. Știi TV și Antena, canale de propandă pentru banditul mare PDL Mureș și pentru retardatul lui pe SRL, PFA sau carnet de partid, televiziunile serioase nu se duc să pupe hoțul PDL Mureș și lepra de primărie și PFA, banii sunt învârtiți de cătanele lui Cătană. Sfânta obrăznicie românească, eterna hoție a borfașilor din primărie, dedicație pe camarila porcului mare și etnic din PDL Mureș. DNA și Curtea de conturi, căutați afacerea cu casete pe bani publici date la un privat pentru pupincurismul de partid arătat, afacerea cu intermedierea lui Cătană și afacerile cu jurnaliști prestatori la canalul de gunoi cu primăria banditului mare PDL și toate afacerile cu lactate, translatori, impresariat, târguri de gătit și alte dedicații ale porcului pedelist pentru cretinul prestator de emisiuni de pupat porcul pedelist.
P.S. Căutați borfașii lui Florea și la dedicațiile pe distribuit somații ale primăriei și scos monitoare ale primăriei cu rudele cretine ale unor javre aduse de porcul pedelist după controalele în familie de la instituție, pentru că afacerile gășcarilor etnici și cu pupat dosul PDL sunt vechi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu