luni, 15 decembrie 2014

Refacerea acoperișului blocului pe abonații primăriei lui Florea. Ce surpriză!

Refacerea acoperișului blocului pe abonații primăriei lui Florea. Ce surpriză!
Interesul lui Florea pentru explozia, din fericire, nu datorată firmei Carusel, e justificat dacă citiți ce firme abonate la primăria PDL au lucrat la acoperiș.
Alfa Constructul celebru prin afacerile pe pedelistul Poruțiu, Salubriservul banditului Țerbea, scos din închisoare exact când Florea era la putere și penețecedist și Verdinvest, cu afaceri de sute de mii de euro pentru îngrijirea...spațiului verde. Firma pușcăriașului Țerbea a fost servită mereu de tovarășul co-brașovean și Curtea de conturi a găsit că banditul PDL i-a cumpărat jegului iubit și obiectul muncii, containere, din banii prostimii care votează etnic pentru marele hoț român.

 
Anunt de atribuire numarul 124717/22.05.2012
Informatii anunt de participare asociat
Numar anunt: 132960 / 09.02.2012
Denumire contract: Servicii de intre?inere a zonelor verzi din cartierele de locuit
 
Contract nr: 124 Denumirea: Servicii de intretinere a zonelor verzi din cartierele de locuit
V.1) Data atribuirii contractului 24.04.2012
V.2) Numarul de oferte primite 1
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
S.C. VERDINVEST S.R.L., lider al asocierii dintre S.C. VERDINVEST S.R.L. si S.C. ATLANTIS COM S.R.L.
Adresa postala: Str. Somnului, nr. 11 , Localitatea: Targu-Mures , Cod postal: 540173 , Romania , Tel. +40 265-267717 , Fax: +40 265-267717
V.4) Informatii privind valoarea contractului
Estimarea initiala a valorii contractului
Valoarea: 316649.00 Moneda: RON Fara TVA
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 316290.00 Moneda: RON Fara TVA
V.5) Contractul ar putea fi subcontractat
Nu
 
 Licitatiapublica.ro anunta un nou castigator la Primaria Targu-Mures. De data aceasta, SC Verdinvest SRL, care a prins un contract de 276.481 lei pentru "Intretinere a zonelor verzi din cartierele de locuit", desi parca aveam un serviciu al primariei care se ocupa de spatiile verzi. Declarativ, valoarea contractului a fost 313.445 lei, dar s-a castigat cu 276.481 lei, criteriul agreat fiind pretul cel mai mic.




Sâmbătă, 13 decembrie 2014, pe strada Cisnădie nr. 13 din cartierul Mureşeni, a avut loc o explozie puternică soldată cu 2 victime şi distrugerea completă a unui apartament, precum şi avarierea parţială a apartamentelor de pe întregul palier de la etajul IV al imobilului.
Primăria municipiului Tîrgu-Mureş adresează mulţumiri Direcţiei Poliţia Locală Tîrgu Mureş, ISU Mureş, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, S.M.U.R.D., Inspectoratului de Stat în Construcţii, ca şi tuturor celorlalte instituţii care s-au mobilizat exemplar pe parcursul a mai bine de 18 ore cât a durat intervenţia. De asemenea, mulţumiri pentru aportul deosebit adus de companiile EON Gaz, SC Electrica şi SC Aquaserv, precum şi firmelor care au răspuns în regim de urgenţă necesităţilor de degajare a componentelor de construcţie ce puneau în pericol siguranţa cetăţenilor şi care au contribuit la refacerea provizorie a acoperişului blocului: Alfa Construct, SC Salubriserv SA, Verdinvest SRL etc.
Menţionăm că pentru asigurarea bunurilor cetăţenilor Poliţia Locală a instituit un post supraveghere permanentă până în cursul zilei de luni, iar Primăria Tîrgu Mureş a oferit cazare şi masă persoanelor a căror locuinţe au fost avariate.


Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.