miercuri, 8 iulie 2015

ASA face pe nebuna! DNA inventariază bandiții PDL și dedicațiile, alții numără condamnații de la club, ăștia fac pe nebunii



ASA face pe nebuna! DNA inventariază bandiții PDL și dedicațiile, alții numără condamnații de la club, ăștia fac pe nebunii
Doar de încălzire, DNA:
1.     Verificarea angajaților pe diverse firme, în realitate indivizii prestând la club!
2.     Afacerea instalație de nocturnă de 200.000 de euro pe care rahatul lui Florea o folosește gratis, afacere simultană cu așa-zisa sponsorizare de 600.000 de euro pentru altă instituție, pe care a visat-o imbecilul cu nevasta… căpăcită.
3.     10 la sută suplimentar din dedicația anuală, folosită pentru cumpărat tricouri Joma din banii publici. Cupa liceelor, inventată cu Matei la IȘJ și continuată cu Someșan cu fiul cu afaceri pe primărie și nevasta urmărită penal pentru banii dați ilegal banditului cu datorii la stat.
4.     Afacerea centre de excelență, decontările bandiților pe hotel și nu numai.
5.     Afacerea autocolante și reclamă pentru ASA, posibil doar din banii publici, ca reclamele electorale pentru banditul PDL Mureș!
6.     Prezența în conducere a condamnaților și a abonaților la afaceri pe primărie, care simt nevoia să întoarcă o parte din bani pentru jucăria sportivă a scursurii PDL Mureș.
7.     Investigarea consilierilor cu afaceri anterioare pe primărie, care au votat exact cum a vrut banditul mare PDL Mureș!



În atenția "prietenilor" clubului nostru
Articol postat in 07.07.2015     

In urma numeroaselor presiuni din ultima vreme exercitate asupra componentilor lotului nostru, clubul ASA Tirgu-Mures doreste sa transmita urmatoarele:

In acesti ani de existenta ai clubului nostru am incercat sa pastram o relatie bazata pe respect cu toti cei implicati in fenomenul fotbalistic. Oferind respect, ne-am asteptat sa primim si noi o mica parte a acestui respect.

Din pacate, in urma ultimelor evenimente petrecute in sanul clubului nostru, nu doar ca acest respect este de negasit, dar atacurile si presiunile asupra jucatorilor aflati sub contract cu ASA Tirgu-Mures sunt de neimaginat.

Nu ni se pare normal ca, jucatori ai formatiei noastre sa fie bombardati in permanenta cu telefoane, mesaje, directe sau prin interpusi, de diferiti impresari sau diferite cluburi.

ASA Tirgu-Mures este in pragul disputarii uneia dintre cele mai importante partide din istoria clubului, Supercupa Romaniei.

Clubul nostru a incercat sa-i capaciteze pe jucatori pentru a lupta pentru culorile clubului, un astfel de trofeu fiind deosebit de important in cariera unui jucator.

Din pacate, acest lucru este aproape imposibil, in conditiile in care, interesul unor asa-zisi oameni de fotbal este doar de a destabiliza clubul si de a sterge cu buretele performantele din sezonul trecut.

Prin urmare, atragem atentia in modul cel mai serios ca, daca aceste presiuni asupra jucatorilor aflati sub contract cu ASA vor continua, clubul nostru va actiona pe toate caile sportive si juridice posibile pentru a demonstra ca nu suntem nici pe departe in situatia in care ne-o doresc unii.

ASA Tirgu-Mures nu se preda. ASA Tirgu-Mures va lupta in continuare. Pentru suporteri. Pentru oras. Pentru dreptate. Pentru respect.
Foto: http://fcm-tirgumures.info/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.