miercuri, 15 iulie 2015

De pe vremea când urmăritul penal de azi Dorin Florea - pentru dedicația pe retardatul lui iubit și subordonat din partidul hoților - vorbea de oamenii politici care nu slujesc interes național, ci al liderilor de opinie!



De  pe vremea când urmăritul penal de azi Dorin Florea - pentru dedicația  pe retardatul lui iubit și subordonat din partidul hoților - vorbea de oamenii politici care nu slujesc interes național,  ci al liderilor de opinie!
Atenție, Florea nu a fost anchetat pentru mita electorală din campania pentru Băsescu, gagiul dând 150 de lei pentru fiecare profesor(afacere de peste 100.000 de euro), cu dedicație pe hipermarketul Real! 




Ilegalitate și aici, bandiții PDL Mureș nu puteau da tichete cadou care să fie folosite la magazinul agreat de borfași, dar primăria Târgu-Mureș a mai eliberat tichete cadou nominale  pentru prostovanii  de subordonați trimiși la Mureș Mall ca să își cumpere cu reducere ochelari de soare și bijuterii! Afacerea Greenwatch!


Iar gagiul a scăpat de DNA și în afacerea campanie electorală pe autocolantele cumpărate de bandit și lipite de scursurile sereistului Bretfelean, zburatul din șefia SRI Maramureș și recompensat cu 45.000 de lei pentru AS Sindicală a primăriei și poliției locale(atenție DNA și prefectură, bani pentru subordonații pupincuriști!), cu excursii în delegația folclorică a primăriei din Grecia, cu tabere de pictură cu Vulturii albaștri de sorginte și amintire sereistă!
P.S. Legătura cu liderii o puteți găsi căutând tolomacii băgați în rahat de Florea în dosarul bani pentru retardatul PDL, adică pesediștii, peneliștii și pedeliștii cu afaceri pe primărie, cu obligații în familie  sau pur și simplu cretini sadea cărora le e frică de mafia PL Mureș și de scursurile etnice  din primărie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.