joi, 23 iulie 2015

Gunoaiele PDL Mureș răspund solicitărilor după 3-4 mandate de puturoșenie pedelistă și interese obscure ale derbedeilor din Primăria Târgu-Mureș



Gunoaiele PDL Mureș răspund solicitărilor după 3-4 mandate de puturoșenie pedelistă și de interese hoțești ale derbedeilor cu carnet de partid din Primăria Târgu-Mureș
Nu o dată, bandiții PDL Mureș se laudă cu afacerile pe firmele demenților subordonați din PDL Mureș și pe scursurile etnice din camarila românească, după ce descreierații PDL Mureș și din primărie nu au muncit  nimic 3-4-5 mandate! O dovadă  în plus că banditul PDL Mureș muncește doar când are firmele abonate și de camarilă și în rest banditul etnic lenevește, iar când muncește o face doar pe firma maghiarului bun, în rest dementul etnic având alergie la maghiari și la limba maghiară!
Căutați firmele bastarzilor PDL Mureș, sponsorizările întoarse la mafioții portocalii, angajările porcilor PDL Mureș în primărie și nu numai și așa mai departe. DNA,  caută PFA-urile imaginare ale mafioților PDL Mureș, caută concursurile rudelor celor care l-au controlat pe Florea, caută consilierii retardatului și spune-ne cum e cu mita de la Coral luată de angajații primăriei, cum scrie EVZ și cum e cu conflictul de interese al borfașului cunoscut al lui Florea, golanul care suge, de la el. Banul public.

Atenție, jegul care îl consiliază pe netrebnic scrie… agramat. Se vede că madam cu nume de insectă a plecat la ziarul pe care îl dăduse în judecată și care a luat-o pe gagică de bună!


Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior a verificat marţi, 21 iulie a.c., stadiul lucrărilor de reabilitare a străzii Negoiului. “Sunt prezent aici pentru a observa la faţa locului modul de implementare a acestui proiect. E vorba de acţiunea de reciclare a fundaţiei stradale cu adaos de enzime – o lucrare experimentală pentru stabilizarea fundaţiei străzii Negoiului. Aceasta s-a realizat pe o lungime de aproximativ 1 km şi o lăţime de 4 metri. De asemenea, au fost realizate trotuare de 600 de metri lungime, o parcare de 200 mp, canalizarea pluvială de 700 de metri şi un zid de sprijin de 200 de metri lungime. După stabilizarea fundaţiei stradale, va urma, bineînţeles turnarea asfaltului. Am răspuns din nou favorabil, iată, nenumăratelor solicitări adresate nouă din partea cetăţenilor din zonă”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

Executantul lucrării este SC Asfarom, iar valoarea investiţiei se ridică la suma de 1.350.000 de lei, bani proveniţi de la bugetul local.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.