duminică, 5 iulie 2015

Atenție, DNA Mureș, la salariile antrenorilor FCM/ASA, decontate de bandiții PDL Mureș!



Atenție, DNA Mureș, la salariile antrenorilor FCM/ASA, decontate de bandiții PDL Mureș!
Cum banditul mare PDL Mureș și-a tras loc de divizie în campania electorală de borfaș și e urmărit penal pentru hoția de un milion de euro, DNA Mureș verifică salariile antrenorilor! Doar pentru 70 de zile de Lăcătuș bandiții PDL Mureș au decontat 70.000 de euro! Atenție, DNA, la cupa liceelor cu sute de mii de euro primite de borfașul lui Florea pe FCM/ASA, atenție la decontările tot pentru borfaș, pe firmă de transport, atenție la abonamentele decontate de la șefii de asociație șantajați, atenție la marcă înregistrată după furtul din CL, atenție la banii publici din campania borfașului etnic PDL, cu vandali imaginați de sereiștii bețivani! Mafia PDL Mureș și hoția bandiților români sub nasul găinarilor în uniforme și în servicii!
P.S. Retardatul lui Florea nu a dat nici până azi suma cu care a cumpărat locul de la  AS Sânnicolau Mare. Mafioții PDL Mureș nu au promovat niciodată din divizia a treia! Atenție la cei doi mafioți care au fost propulsați în politică cu echipa din banii publici și pe familionul rahatului portocaliu.
GSP zicere:

Dan Petrescu abia a venit la cîrma vicecampioanei României ASA Tîrgu Mureș în această vară, însă poate pleca mai repede decît s-ar fi crezut.

"Bursucul" a primit o ofertă neașteptată din China, iar tehnicianul este așteptat să dea un răspuns în cel mai scurt timp.

Dan Petrescu a avut o întîlnire cu șefii celor de la ASA și a decis să rămână la conducerea echipei pînă după meciul din Supercupă, cu Steaua. Ulterior, antrenorul ar urma să plece în China, unde va primi un salariu de 2,5 milioane de euro pe an, potrivit DolceSport.

Deși are un salariu foarte bun la Tîrgu Mureș, 200.000 de euro anual, acesta poate pleca datorită unei clauze în care se arată că dacă primește o ofertă mai bună din străinătate o poate părăsi pe ASA.

Dacă Dan Petrescu va pleca totuși în China, în locul său ar urma să vină Vasile Miriuță, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.