luni, 6 iulie 2015

Bandiții PDL Mureș se laudă cu sălile de sport nereabilitate de porcul din primărie 3-4 mandate!



Bandiții PDL Mureș se laudă cu sălile de sport nereabilitate de porcul din primărie 3-4 mandate!
O altă afacere de imagine a bandiților PDL Mureș și a jegurilor cu  mită, din dosarele DNA nefinalizate sau ANI! Pentru bandiții PDL Mureș, ce borfaș din PDL sau gășcar din camarilă a mai fost servit? 
Târgu-Mureșul e doar orașul în care mafia PDL Mureș inventează afaceri pentru borfașii subordonați PDL și în care porcul etnic dedică afaceri pentru porcii etnici, cu mici excepții care țin de maghiarul…bun. Atenție la cartelul bandiților din presă, bandiți duși de Cătană la notar! DNA Mureș, spargi buboiul mafiei și trimiți retardatul lui Florea în tribunal?!
P.S. Au și ăștia umorul lor, în ziua în care gunoiul ASA are conturile blocate bandiții PDL se laudă cu sportul, pe firmele porcilor PDL Mureș! DNA, verifică interesele porcului și decontările banditului, la fel și lobbyul de la retardatul lui Florea! ANI, DNA, trimiteți porcul etnic în judecată și recuperați banii furați de mafioții PDL Mureș pe carnet de partid, PFA sau familie de descreierați!

Prin reabilitarea sălilor de sport contribuim la îmbunătățirea calității stilului de viață sănătos în rândurile elevilor



     Luni, 6 iulie 2015, viceprimarul municipiului, Claudiu Maior a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare a sălii de sport de la Liceul Teoretic Sanitar ”Gheorghe Marinescu” din Tîrgu Mureș. ”Această lucrare e continuarea proiectelor de reabilitare a tuturor sălilor din municipiu, fapt care contribuie la îmbunătățirea calității stilului de viață sănătos în rândurile elevilor. Lucrările s-au efectuat pe o suprafață de 423 mp, costurile acesteia fiind de 93.407 lei, TVA inclus, bani proveniți din bugetul local.”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior. ”S-a modernizat suprafața de joc și implicit au fost îmbunătățite condițiile pentru desfășurarea orelor de sport. Acest lucru nu poate decât să mă bucure, gândindu-mă că din toamnă nu vom mai avea niciun fel de problemă în legătură cu suprafața de joc.”, a declarat directorul Liceului Teoretic Sanitar „Gheorghe Marinescu”, Cristian Vulc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.