sâmbătă, 25 iulie 2015

De pe vremea când Smaranda Enache făcea conexiunea Maior-interesele interlopilor și demasca ruda lui Maior pusă de bandiții PDL la golănia FCM din banii publici destinați de borfașul etnic al PDL Mureș, cel care își adună scursurile și pe PFA în primăria hoților



De pe vremea când Smaranda Enache făcea conexiunea Maior-interesele interlopilor și demasca ruda lui Maior pusă de bandiții PDL la golănia FCM din banii publici destinați de borfașul etnic al PDL Mureș, cel care își adună scursurile și pe PFA în primăria hoților

1. Cazuri de abuz semnalate BDO
Dna Katona Gizella din Tg-Mureş s-a adresat BDO cu sesizarea privind evacuarea forţată din locuinţă a familiei fiului său, căsătorit, cu trei copii. Dna Katona a depus sesizări la Poliţie şi a încercat soluţionarea amiabilă a cazului, dar fără rezultat, ca atare, în disperare de cauză s-a adresat LPE.
Cazul semnalat este unul din multele care s-au petrecut în cadrul cultului penticostal, cînd pastorul Berghian Ovidiu de la Biserica Penticostală Betania a solicitat unui număr de membri ai cultului să garanteze, prin ipotecarea de bunuri imobiliare personale, un împrumut major luat de Berghian Ovidiu de la o persoană fizică, sub pretextul de a ajuta la construirea lăcaşului de cult.
Lista de păgubiţi depusă la LPE cuprinde 20 persoane, cu sume între 90.000 şi 5.000 de euro. Familia K.Cs. şi soţia P.I. au garantat un împrumut de 32.000 euro. Neputînd recupera aceşti bani, care constituiau împrumutul ridicat de Berghian Ovidiu, fam. Katona a primit la data de 5 aprilie 2012 de la biroul de executor judecătoresc Székely Szabolcs, în baza titlului executoriu Somaţia imobiliară cu nr. 591/E/2011, în privinţa datoriei lui Berghian Ovidiu de 138.434,55 RON, pe care este somat s-o achite în termen de 15 zile în calitate de garanţi, în caz contrar se va proceda la executarea silită a imobilului din str.... nr..... Executarea se face la cererea creditorului Pitea Ovidiu Puiu cu domiciliul in TgM.
Semnale privind mafia imobiliară din Tg-Mureş au fost semnalate în presa centrală încă în toamna lui 2010, şi se găsesc pe site-ul www.fin.ro în care se fac referiri la afaceri dubioase de peste 2 milioane de euro, ai cărei beneficiari direcţi şi indirecţi ar fi membri ai familiei viceprimarului PDL-is Claudiu Maior.
LPE cercetează acest caz din punctul de vedere al felului cum instituţiile statului înţeleg să răspundă LA SESIZĂRI. AŞTEPTĂM REZULTATELE ANCHETEI DECLANŞATE DE POLIŢIA Tg-Mureş.
Pe de altă parte, fiind într-un moment electoral, consider ca târgumureşenii au dreptul să afle şi au dreptul să cunoască cine sînt actualii conducători ai acestui municipiu şi ce implicaţii pot avea existenţa lor în continuare la conducerea oraşului.

Justiţia s-a pronunţat asupra numirii ilegale în funcţie a lui Claudiu Maior. Este binecunoscut faptul că mama sa deţine Siletina, el dţine echipa de fotbal, a fost cercetat de DNA pe motiv de mită în fotbal. INCRENGĂTURILE SALE DUC LA LUMEA INTERLOPĂ A ORAŞULUI.

2. Alianţa pentru Mureşeni, alianţă electorală, anunţată de liderii locali PDL, a început afişarea ilegală a afişelor electorale pe raza întregului municipiu Tg-Mureş. Smaranda Enache şi LPE vor sesiza BEM şi BEJ.
3. Primarul Dorin Florea continuă seria trădărilor şi travestirilor politice. PNŢCD- CDR-PSD-independent-PDL. Acum se dă drept apolitic, în timp ce este vicepreşedinte pe ţară al PDL. Este captivul sistemului interlop indus de clanul Maior-Berghian în Primărie. Este autorul şirului de ilegalităţi care au început cu suspendarea ilegală a viceprimarului PNL Marius Ichim şi înscăunarea ilegală a interlopului Claudiu Maior.
4. Târgumureşenii au dreptul să ştie că tripleta PDL-istă Florea-Maior-Borşan sprijiniţi de autorul mitei Ţerbea, vor să se travestească acum în apolitici pentru a cîştiga un mandat de 4 ani care să le permită ştergerea urmelor.
5. Campania mea continuă, strîngerea de semnături se desfăşoară în diferite puncte din oraş. În ciuda faptului că nu avem încă la mai puţin de 2 săptămîni de la termenul depunerii candidat nr. de votanţi. Conform graficului, această listă trebuia depusă în 16 aprilie de primar la BEM, dar ieri BEM şi BEJ nu funcţionau încă!
6. Adresăm rugămintea ca cetăţenii care doresc să sprijine candidatura mea independentă să semneze fără frică pe listele pe care le prezintă voluntarii.

Smaranda Enache


Dacă DNA Mureș verifică banii primiți ilegal de retardat, unde sunt banii datorați bugetului, cum s-au obligat bandiții PDL și scursurile cretine din primărie și camarila banditului etnic al PDL?! (50 la sută din transferuri!)



Dacă DNA Mureș verifică banii primiți ilegal de retardat, unde sunt banii datorați bugetului, cum s-au obligat bandiții PDL și scursurile cretine din primărie și camarila banditului etnic al PDL?! (50 la sută  din transferuri, doar dacă veniturile depășesc cheltuielile !). O explicație că borfașii lui Florea sunt mereu cu pierderi și porcul lui Florea nu plătea nici obligațiile bugetare?!
Pe websitul Primariei Târgu- Mureș, la adresa :http://www.tirgumures.ro/hot/iunie2010.php veți găsi Contractul de Asociere dintre Municipiul Targu Mures si Fotbal Club Municipal din Targu Mures pentru sezonul competitional 2010 – 2011.
Atenție la banii din transferuri, datorați 50 la sută bugetului local. Bandiții lui Florea au furat și aici și leprele de români  și de maghiari și-au bătut joc de prostul de contribuabil?! DNA, bandiții din primărie și  CL nu au prezentat vreun leu câștigat, doar  ce au cheltuit pe echipă de retardat!
” III. DURATA CONTRACTULUI
Art.4. Prezentul contract de asociere se încheie pe perioada nedeterminata.
IV. CONTRIBUTIA FIECAREI PARTI CONTRACTANTE ÎN VEDEREA
REALIZARII COLABORARII
Art.5. Municipiul Tîrgu-Mures are urmatoarele obligatii:
a) alocarea sumei totale de 7.860.000 lei (7.000.000 lei fotbal masculin si 860.000 lei fotbal
feminin, pentru sezonul competitional 2010-2011, conform Hotarârii Consiliului Local
Municipal Tîrgu-Mures;
b) desemnarea de reprezentanti în Consiliul Director;
“5. În cazul obtinerii de venituri suplimentare provenite din transferul unor jucatori de fotbal aflati
în relatii contractuale cu F.C.M., dupa înregistrarea acestor sume, clubul de fotbal are
obligativitatea de a remite Municipiului Tg Mures 50 % din valoarea sumelor obtinute pe aceasta
cale pe o perioada de timp egala cu cea de valabilitate a prezentului contract de asociere.
Achitarea cotei de mai sus se va face în conditiile în careveniturile realizate vor depasi cheltuielile
clubului.
Consiliul Director:
1. Tatár Béla presedinte ________________________________________
2. Csegzi Sándor  vicepresedinte, Viceprimar _______________________
3. Maior Sergiu Claudiu  Vicepreéedinte, Viceprimar ________________
4. Benedek István  membru, Consilier ____________________________
5. Dávid Csaba membru, Consilier ______________________________
6. Mozes Levente  membru, Consilier ____________________________
7. Todoran Liviu Emil Nicu  membru, Consilier ____________________
8. Berghian Ovidiu  membru ___________________________________
9. Man Ioan Nucu  membru ____________________________________
10. Pop Adrian  membru _______________________________________
11. Babutan Aurelian  membru __________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.