marți, 14 iulie 2015

DNA Mureș, atenție la zecile de mii de indicatoare inutile, plantate de bandiții PDL Mureș și în special la abonata Kiss Unicum



DNA Mureș, atenție la zecile de mii de indicatoare inutile, plantate de bandiții PDL Mureș și în special la abonata Kiss Unicum
O inițiativă a bandiților PDL Mureș cu posibilă finalizare tot pe Kiss Unicum. DNA Mureș, verifică decontările bandiților portocalii și de primărie, posibil și pentru indicatorul respectiv. După ce lichelele nu au plantat indicatoare 3-4 mandate,  bandiții s-au găsit să deconteze zeci de mii de indicatoare, în special pe străzile reabilitate din bani europeni pe firmele bandiților PDL Mureș și de camarilă a hoțului etnic numărul 1!
DNA, verifică în special indicatoarele dublate, cele montate pe ambele părți ale drumului, panourile din stațiile de autobuz inexistente, indicatoarele pentru persoane cu handicap din fața blocurilor, tot ce a dorit banditul PDL Mureș și au montat leprele din poliția locală care au lipit autocolante în campania borfașului PDL Mureș!
 Stimați conducători auto,



     Doresc prin intermediul acestui panou de atenționare să contribuim la crearea unui climat bazat pe respect, bun-simț, generozitate în trafic.

     Școlile auto îi învață pe conducătorii auto, doar să conducă – pe noi ne interesează să știe a conduce, dar în același timp să dea dovadă de generozitate, de înțelegere față de partenerii de trafic, adică să fie adevărați cetățeni. Sunt sigur că din experiențele dumneavoastră în trafic, uneori v-ați simțit flatat când un alt șofer vă oferă sprijin sau vă acordă prioritate, chiar dacă vă aflați pe un drum secundar.

     Dragi târgumureșeni, împreună doresc să creăm un mediul plăcut, un climat amical și altor participanți la trafic, tocmai pentru ca această practică să devină obișnuință.

     Acest panou de atenționare se instalează în intersecțiile din Tîrgu Mureș unde ieșirile de pe drumurile secundare sunt dificile sau care nu pot fi semaforizate.



     Dorin Florea

     Primarul municipiului Tîrgu Mureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.