vineri, 24 iulie 2015

Urmărit penal pentru hoția bandiților PDL-PSD-UDMR pentru scursura PDL cu ASA Târgu-Mureș - dispare din peisaj



Urmărit penal pentru hoția bandiților PDL-PSD-UDMR pentru scursura PDL  cu ASA Târgu-Mureș - dispare din peisaj
Proxima ședință, cu Kikeli care dispare din peisaj și nu mai riscă să voteze cum îi cere UDMR –ul șantajat de banditul mare PDL Mureș! Gagiul rămâne, deocamdată, doar cu riscul de a face pușcărie pentru hoția ASA Târgu-Mureș (un milion de euro dați ilegal banditului PDL Mureș care nu își plătea obligațiile la stat). UDMR șantajat cu banii pentru Peninsula (400.000 de euro de la Florea și Dobre, atenție, banii publici neacordați vreodată!), pentru  statui, pentru târguri ale ...secuilor, pentru sărbătorirea zilei de 30 august cu concert al fanfarei din Budapesta, cu banii dați consilierilor maghiari pe firme de pază și nu numai. Asta în timp ce banditul PDL atacă UDMR și nu acceptă tăblițe bilingve decât pe blocurile reabilitate de ratații lui din PDL.

3.Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier local municipal din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor din România – Organizaţia Judeţeană Mureş.

4.Proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier local al d-lui KIKELI PÁL- ISTVÁN şi declararea ca vacant a unui loc de consilier local în Consiliul local municipal Tîrgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.