vineri, 10 iulie 2015

Atenție, DNA Mureș, bandiții PDL Mureș dau 500 de lei unui olimpic, dar mai bine de 1500 de lei unui câștigător la așa-zisa Cupă a liceelor cu bani prin ASA pentru gășcarul Joma!



Atenție, DNA Mureș, bandiții PDL Mureș dau 500 de lei unui olimpic, dar mai bine de 1500 de lei unui câștigător la așa-zisa Cupă a liceelor cu bani prin ASA pentru gășcarul Joma!

Pentru că bandiții PDL Mureș și scursurile hoațe din primăria Târgu-Mureș, cu sau fără dosare penale și PFA-uri inventate (atenție, DNA  la mituiții din dosarul… Coral!), aveau de făcut praf banii publici, au inventat cupa liceelor. Banii strecurați pe gunoiul FCM/ASA, beneficiar Joma, care a scăpat de sute de rânduri de echipamente! Banii publici pentru interesul bandiților etnici ai PDL și din primărie. DNA, recuperezi banii și trimiți bandiții români unde le e locul?!
P.S. Dacă verificați bandiții PDL nu îi găsiți decât de imagine la unități de învățământ, acolo unde bandiții au interese pe Poruțiu, Valpet, Astor, Bența și așa mai departe, acolo unde bandiții PDL se afișează pe publicitatea inventată lui Cătană, gagiul care se laudă cum duce presa la notar, pentru a lua banii la care nu are dreptul, prin neparticiparea la licitații! Atenție, DNA, afacere tip Zereș, cu intermediarul lui Florea care oferă ceva presei în schimbul publicării articolelor pentru mega-hoț și retardatul luat de suflet și la găinării!
DNA, verifică nu numai decontările pe PFA de pedeliști și pe minoritari, ci și concursurile jegurilor care consiliază  bandiții  PDL și posturile blocate la stat pentru ca  neterminații  să se învârtă ca un singur coi în primărie! Afaceri cu trimitere nu doar la biroul de presă care e trompetă pentru bandiții PDL și loc călduț pentru rudele celor care l-au anchetat pe Florea, de la DNA/PNA sau pentru golanii cu statut de funcționar public care au făcut campanie electorală motorizată pentru potlogarul pedelist.
   6 elevi târgumureșeni, absolvenți ai clasei a VIII-a, au reușit performanța de a obține nota 10 la Evaluarea Națională din acest an. În semn de recunoaștere pentru meritele lor, Primăria Tîrgu Mureș i-a invitat pe cei șase, într-un cadru festiv, la o întâlnire cu primarul municipiului, Dorin Florea și cu viceprimarul municipiului, Claudiu Maior, care i-au felicitat pe absolvenți. ”Este o performanță pe care Primăria este onorată să o răsplătească în cadrul premiilor GAUDEAMUS pe care le-am inițiat și care vin să recompenseze pe cei care au media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat. Sincer, ne-am dori să avem din ce în ce mai mulți elevi cărora să le răsplătim performanțele! Sunt convins că aceste note au fost obținute cu eforturi considerabile, atât din partea voastră cât și din partea părinților și a dascălilor, pe care doresc să îi felicit în egală măsură”, a declarat primarul municipiului Dorin Florea. ”Vă felicit din tot sufletul și doresc să vă asigur de tot sprijinul Primăriei Tîrgu Mureș. Sunteți un exemplu pentru oraș, pentru cei din generația voastră, dar mai ales pentru generațiile care vin din urmă. Am un răspuns și pentru elevii care au obținut rezultate bune la olimpiadele naționale și internaționale. Așteptăm de la Inspectoratul Școlar Județean tabelele cu olimpicii tîrgumureșeni ce au avut rezultate bune la competițiile naționale și internationale și am fost asigurat că acest tabel va fi finalizat până în luna august”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior. Elevii premiați astăzi au fost : Bucșea M. Maria (Școala Gimnazială „Mihai Viteazu”); Halațiu H. Alexandra Eliza (Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”); Man V. Constantin (Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”); Muth D. Andrei Dorin (Școala Gimnazială „Dr. Bernady Gyorgy”); Șomfălean F. Denis Cristian (Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”); Vultur Dc. Ilinca (Colegiul Național „Unirea”). Elevii au primit câte un premiu de 500 de lei pentru rezultatele obținute.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.