joi, 16 iulie 2015

Mega-afacerile găștii lui Florea pe containerele familionul Urdă! DNA Mureș, plus lobby de la un găinar care a luat mită!



Mega-afacerile găștii lui Florea pe containerele familionul Urdă! DNA Mureș, plus lobby de la un găinar care a luat mită!
DNA, verifică interesele borfașilor PDL Mureș, lobbyul prestat și sumele reale pentru containere. Bandiții PDL Mureș sunt foarte fericiți cu containerele familionul Urdă, așadar căutați dacă retardatul și banditul etnic PDL Mureș nu sunt acționari și aici!


Banditul PDL Mureș vrea să facă praf 1,5 milioane de euro pe containere îngropate. Desigur, de la gășcarul Urdă!



Banditul PDL Mureș vrea să facă praf 1,5 milioane de euro pe containere îngropate. Desigur, de la gășcarul Urdă!
Banditul PDL Mureș vrea să îl facă milionar pe gășcarul Urdă (familionul Urdă, cu... Adru Solutions, mai  precis). 1,5 milioane de euro de dedicat de la bandit, în 2015 și 2016. DNA și Curtea deconturi, vedeți ce afaceri mai au retardații din PDL cu firmulițele care nu vând decât la banditul PDL Mureș și care cerșesc atenție pe siteuri de genul domnuleprimar!

Aici sunt banii dumneavoastră și interesele bandiților PDL Mureș pe containere de un miliard bucata, dedicație pe ADRU!



Aici sunt banii dumneavoastră și interesele bandiților PDL Mureș pe containere de un miliard bucata, dedicație pe ADRU!
Leprele lui Florea au fost trimise să facă rost de semnături pentru ca porcii PDL Mureș și javrele PDL din primărie să deconteze pe firma dedicată. Care se numește Adru Solution și pentru care netotul de Claudiu Maior face lobby jegos! Cineva îl liniștește pe tolomacul care confundă primăria cu consiliul local sau mafia PDL Mureș e mai mare, iar SRI Mureș, DNA Mureș  și alții care mimează munca când e vorba de jeguri de Mureș trebuie să îi pupe pe bandiții de români în dos, după obiceiul cunoscut la mafioții români?! Voi ați ales, voi să îi puneți la punct pe hoții  PDL Mureș care vă fură suprateran și subteran!
Interesele bandiților din PDL Mureș sunt aici și tot aici lobbyul jegos al porcilor PDL Mureș. Mega-hoții votului etnic vă fură și sub USL!
Desigur, containerele îngropate, de 100.000 de lei, cu care se laudă javrele lui Florea sunt făcute la Târgu-Mureș, pe SC Adru Solution, înregistrată pe un tip Dorin Urda Luncan
Bandiți lui Florea l-au trimis pe Maior care este folosit de porcii ăia ca purtător ilegal de vorbe și de ins care are nevoie de publicitate pe bani publici, care vine prin amicul Cătană, cel care se laudă că merge cu presa la…notar, pentru că presa nu are curaj să meargă la licitații, ca pe vremea lui Zereș, alt abonat și intermediar al găștii lui Florea!, să inaugureze container îngropat. Desigur, presa nu a primit informația despre ce firmă e vorba, dacă nu e vreunul care trebuia ajutat de porcii PDL Mureș. Azi avem dovada, firma care e cu afacerea de 100.000 lei containerul e din Târgu-Mureș și se numește Adru Solution și e înregistrată pe un anumit Dorin Urda Luncan, căutați dacă are vreo relație cu gașca din primărie și PDL Mureș. Insul și-a dat numele firmei scriindu-și de  la dreapta la stânga numele: Urda egal Adru!
Primele astfel de containere au fost amplasate pe strada Cutezanţei, în zona Parcului Diamant, costul pentru un astfel de sistem ridicându-se la 100.000 de lei, potrivit reprezentanţilor Primăriei Târgu Mureş (citynews).
Dacă îi căutați la portofoliul anunțat pe net, singura afacere e cea pe primăria PDL din Târgu-Mureș, dar insul are cereri pe net depuse și la Primăria Piatra Neamț, de asemenea PDL!
De pe siteul firmei:
Primele containere îngropate au fost date în folosință la Tîrgu Mureș
În Tîrgu Mureş cu ajutorul Primariei locale, s-au instalat primele containere îngropate pentru depozitarea gunoiului menajer şi reciclabil în data de 28 martie 2013. Acestea au fost amplasate pe strada Cutezanţei, în zona Parcului Diamant.
Sursa vrăjitorul.eu:
Judet: Mures
Oras: Targu Mures
Adresa: Str. VIITORULUI 23 Tirgu Mures
Cod Postal: 540480
Telefon: - (Ajutor*)
Fax: -
Cod Unic de Identificare: RO 23431347
Nr. Registrul Comertului: J26/429/2008
Stare societate : INREGISTRAT din data 04 Martie 2008
Anul infiintarii : 2008
Informatii din data de 11-Apr-2010
Adresa:
    Str. VIITORULUI nr. 23
Localitate:
    , TÎRGU MUREŞ
Judet:
    MUREŞ
Telefon:
    0743318185
Fax:
    -
Cod Unic de Identificare:
    23431347
Nr. Registrul Comertului:
    J26 /429 /2008
Stare societate :
    INREGISTRAT din data 04 Martie 2008
Capital social subscris si varsat :
    1,000 RON
Cifra de faceri:
    698,272 RON
Profitul net:
    10,454 RON
Salariati
    7
Tipul de activitate :
    Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale
Pierderea neta:
    0 RON
Datorii Total:
    105,731 RON
    vrei mai mult?
Cheltuieli totale:
    697,908 RON
    vrei mai mult?
Active imobilizate TOTAL:
    34,447 RON
    vrei mai mult?
Active circulante TOTAL:
    142,784 RON
    vrei mai mult?
Stocuri:
    35,121 RON
    vrei mai mult?
Disponibilitati banesti / Casa si conturi la banci:
    28.736 RON
    vrei mai mult?
Creante:
    78,927 RON
    vrei mai mult?
Capitaluri:
    72,189 RON
    vrei mai mult?
Patrimoniul regiei:
    0 RON
    vrei mai mult?
Patrimoniul public:
    0 RON
    vrei mai mult?
Provizioane pentru riscuri si cheltuieli:
    0 RON
    vrei mai mult
http://containere-ingropate.ro/
Contact
SC ADRU SOLUTION SRL
J26/429/2008 ro 23431347
Tg Mures
Pentru informatii suplimentare:
email_iconaoffice@containere-ingropate.ro
Numar de contact:
home-phone-icon 0365.730.440
sau mobil:
mobile-phone-icon 0751.036.13
Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt
Postata de:   Autorul si-a declinat identitatea
La data:       10 Martie 2010
Tip:   Reclamatie
Cod: 39408
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten
Insulele ecologice
Stimate domnule primar,
Pentru un oras mai curat, Adru Solution ofera alternativa viabila a ghenelor de gunoi: Insulele Ecologice, in scopul imbunatatirii, si perfectionarii sistemului de gestionare a deseurilor menajere.
Insulele ecologice sunt instalatii de containere ingropate,speciale pentru colectarea reziduurilor prin sistem hidraulic sau electric actionat de telecomanda.
Insulele ecologice ( containerul ingropat) este o metoda noua pentru colectarea atat a gunoiului menajer cat si a deseurilor reciclabile.
Sistemul este unul revolutionar deoarece ofera flexibilitate datorita conceptului modular.
Avantajele oferite de Insulele ecologice:
-reduce impactul vizual al containerului. Acesta este ingropat in sol.
-spatiul redus la suprafata, facilitand circulatia mai fluenta in zonele aglomerate, salvand si spatiu pentru parcari.
-opreste accesul cersetorilor si al animalelor la deseuri, evita aparitia focarelor de infectii.
-faciliteaza accesul persoanelor cu handicap.
-reducerea mirosurilor in perioada temperaturilor ridicate.
Atasam si pliant format pdf.
Pentru o prezentare detailata, va rugam a ne acorda o audienta.
Va multumim pentru timpul acordat,
Echipa Adru Solution.
Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie prin adresa de mail: adru.solution@gmail.com sau la tel: 0771705826
Distribuitor unic pentru Romania
ADRU SOLUTION SRL
dorin urda luncan
PNL-iștii târgumureșeni resping afacerea pe Urdă (adru anagramat), pentru care bandiții din primăria vroiau containere de un milion de lei bucata! Atenție, după ce bandiții au decontat  zeci de mii de euro pe containerele prietenarului Țerbea, ca să înțelegeți golănia de partid!
Afacerile dedicate se observă atunci când bandiții PDL Mureș se dau de ceasul morții. Atunci prețurile sunt mari, când firma nu are experiență, atunci când insul e doar un intermediar iubit de bandiții PDL Mureș, atunci când porcii de partid înființează azi o firmă și câștigă mâine, după modelul pază ape sau balon bazin sau alte șmecherii pe inși din prefectură. O afacere de gen era și cea cu containere îngropate, cu Maior dându-se de ceasul morții să arate ce mega-șmecherie e containerul de un miliard de lei vechi - 7 mc, atunci când agramații îi fac textele în care inventau cereri ale populației la întâlnirile tipului care nu are vreo calitate în afară de șoptitor pentru Florea (asta înseamnă consilier, insul nu e angajat prin concurs în primărie și nu are nici calificare ca să recepționeze lucrări sau să fie purtător de cuvânt al primăriei, dar asta e doar o mizerie a porcilor PDL Mureș care vor să îi facă insului imagine pentru a-l mai pune cândva fie și ilegal viceprimar).
Afacerea era de 35 de containere ori un miliard de lei vechi, adică spre un milion de euro? Păi de aceea porcii PDL au cărat șefi de asociație care se laudă că borfașul le dă 10 legitimații la FCM, pentru a le plasa și găinarul să deconteze din banii publici!
Consilierii locali PNL au respins modernizarea ghenelor de gunoi.
Pur şi simplu este iraţională decizia consilierilor PNL care au respins, pe criterii politice, în şedinţa Consiliului Local de joi 25 iulie 2013 proiectul care prevedea investiţia „Achiziţionarea de containere subterane pentru depozitarea gunoiului menajer şi reciclabil”. De faţă cu peste 30 de preşedinţi de asociaţii de proprietari prezenţi la şedinţa Consiliului Local, consilierii PNL au refuzat sfidător să asculte opinia cetăţenilor care se plângeau de problemele de igienă din jurul actualelor ghenelor de gunoi, şi au respins acest proiect care prevedea montarea pentru început a 35 de astfel de containere subterane pentru gunoi, containere care elimină mizeria şi nu permit împrăştirea gunoaioelor.
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/consilierii-pnl-sa-puta-gunoiele-nu-ne-intereseaza.html#sthash.uTGanmlV.dpuf
Desigur, containerele îngropate, de 100.000 de lei, cu care se laudă javrele lui Florea sunt făcute la Târgu-Mureș, pe SC Adru Solution, înregistrată pe un tip Dorin Urda Luncan
Desigur, containerele îngropate, de 100.000 de lei, cu care se laudă javrele lui Florea sunt făcute la Târgu-Mureș, pe SC Adru Solution, înregistrată pe un tip Dorin Urda Luncan
Bandiți lui Florea l-au trimis pe Maior care este folosit de porcii ăia ca purtător ilegal de vorbe și de ins care are nevoie de publicitate pe bani publici, care vine prin amicul Cătană, cel care se laudă că merge cu presa la…notar, pentru că presa nu are curaj să meargă la licitații, ca pe vremea lui Zereș, alt abonat și intermediar al găștii lui Florea!, să inaugureze container îngropat. Desigur, presa nu a primit informația despre ce firmă e vorba, dacă nu e vreunul care trebuia ajutat de porcii PDL Mureș. Azi avem dovada, firma care e cu afacerea de 100.000 lei containerul e din Târgu-Mureș și se numește Adru Solution și e înregistrată pe un anumit Dorin Urda Luncan, căutați dacă are vreo relație cu gașca din primărie și PDL Mureș. Insul și-a dat numele firmei scriindu-și de  la dreapta la stânga numele: Urda egal Adru!
Primele astfel de containere au fost amplasate pe strada Cutezanţei, în zona Parcului Diamant, costul pentru un astfel de sistem ridicându-se la 100.000 de lei, potrivit reprezentanţilor Primăriei Târgu Mureş (citynews).
Dacă îi căutați la portofoliul anunțat pe net, singura afacere e cea pe primăria PDL din Târgu-Mureș, dar insul are cereri pe net depuse și la Primăria Piatra Neamț, de asemenea PDL!
De pe siteul firmei:
Primele containere îngropate au fost date în folosință la Tîrgu Mureș
În Tîrgu Mureş cu ajutorul Primariei locale, s-au instalat primele containere îngropate pentru depozitarea gunoiului menajer şi reciclabil în data de 28 martie 2013. Acestea au fost amplasate pe strada Cutezanţei, în zona Parcului Diamant.


Un oraș mai curat, înseamnă un oraș mai civilizat
Joi, 16 Iulie 2015 14:01 | Imprimare | Email








     Joi, 16 iulie 2015, viceprimarul Claudiu Maior a verificat modul de implementare al proiectului autorității locale, care vizează amplasarea în zonele problemă ale orașului, a unor ghene de gunoi subterane. Vizita de lucru a vizat strada Liviu Rebreanu, respectiv strada Măgurei, colț cu Pășunii. ”Potrivit proiectului, au fost achiziționate 13 ghene de gunoi, care au o capacitate de 3 metri cubi. Până în prezent au fost montate patru astfel de ghene, iar în perioada următoare se vor implementa și ultimele cinci pe strada Petru Dobra, Livezeni şi Gh. Pop de Băseşti”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior. Valoarea investiţiei este de 400.000 de lei (TVA inclus).



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.