marți, 7 iulie 2015

Ghiță și gangsterii de partid, anchetați pentru banii publici dați pe sport. Pe când verificarea afacerilor PDL Mureș pe scursurile subordonate lui Florea, la Târgu-Mureș, pe sportul UDMR sau al ilegalilor de la UMF?!



Ghiță și gangsterii de partid, anchetați pentru banii  publici dați pe sport. Pe când verificarea afacerilor PDL Mureș pe scursurile subordonate lui Florea, la Târgu-Mureș, pe sportul UDMR sau al ilegalilor de la UMF?!

Poate se prinde DNA de dedicațiile bandiților etnici PDL pentru gunoaiele subordonate, ca la Târgu-Mureș și la cum UDMR acceptă furtul bastarzilor români pentru afaceri sportive și culturale dorite de maghiari!
Atenție, DNA, bastardul a cumpărat retardatului instalație de nocturnă folosită gratis, iar bandiții PDL au cheltuit 400.000 de euro doar pe patinoare Remo și intermediarii locali. Ca să nu mai spunem de presă pe notar, ca bandiții să poată să se asigure că dedică banii intermediarului Cătană. Presă șantajabilă, doar cu pupătură pentru retardatul lui Florea, pe care hoții PDL Mureș vor să îl lase la butoane în ciuda sentințelor judecătorești, dosarelor de la ANI și DNA. Cum  a rămas, DNA, cu mita luată de Maior de la Coral, cum scrie EVZ din alt dosar de pungaș?!
Conform sursei citate, în 2013, Iulian Bădescu , în calitate de primar al municipiului Ploieşti, instigat de Sebastian Ghiţă, a acordat unui club sportiv, susţinut de acesta din urmă, o finanţare nerambursabilă suplimentară de la bugetul local,de 1,5 milioane de lei, "ce constituie atât prejudiciu adus unităţii administrativ teritoriale cât şi un folos necuvenit, obţinut de asociaţia respectivă".

"Această finanţare a avut loc în contextul unei selecţii de proiecte privind programul «Promovarea sportului de performanţă», organizată, în baza legii privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, de către Clubul Sportiv Municipal Ploieşti (instituţie aflată sub autoritatea Consiliului Local Ploieşti). Pentru alocarea sumei respective de bani, suspectul Bădescu Iulian a pretins şi primit de la suspectul Ghiţă Sebastian Aurelian, prin intermediul unei societăţi comerciale controlate de acesta din urmă, un imobil (casă de locuit) situată în municipiul Ploieşti, în valoare de 1.041.600 lei, sumă din care suspectul Bădescu Iulian a suportat personal doar 124.000 lei", conform anchetatorilor.

În comunicatul oficial al DNA se arată că, pentru a nu exista suspiciuni cu privire la modul fraudulos de dobândire, imobilul respectiv a făcut obiectul unei pretinse promisiuni bilaterale de vânzare cumpărare, încheiată în luna august 2013, între două firme controlate de Bădescu şi Ghiţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.