miercuri, 29 iulie 2015

Ședință de consiliu cu penalii slugi ale lui Florea și cu chef de observator astronomic!



Ședință de consiliu cu penalii slugi ale lui Florea și cu chef de observator astronomic!
Azi e ședință și cum jeguri din primărie și Consiliul local Târgu-Mureș sunt urmăriți penal pentru hoția ASA, pentru  retardatul lui Florea care nu își plătea impozitele, să ghiciți  ce afaceri cu dedicație mai vor ăștia!




9.Proiect de hotărâre privind unele măsuri de reglementare a amplasării mijloacelor de semnalizare rutieră şi a reţelelor de iluminat public pe aliniamentele stradale, cât şi pe unele proprietăţi ale persoanelor fizice sau juridice, în raport cu arborii ornamentali de pe aceste aliniamente.

Reglementare într-un oraș în care banditul etnic PDL Mureș plantează zeci de mii de indicatoare Kiss Unicum, la fiecare pas!


14.Proiect de hotărâre privind aprobarea amplasării monumentului eroului paşoptist – autohton Constantin Romanu Vivu.
În contrapartidă pentru busturile cerute de UDMR-ul șantajat de banditul PDL.


15.Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Proiectare şi execuţie mansardare Colegiul Naţional Unirea”.

17.Proiect de hotărâre privind aprobarea unei sponsorizări având ca obiect o hală aparţinând S.C. Romur S.A. şi aprobarea modelului contractului de sponsorizare.

18.Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi indicatorilor tehnico-economici, pentru obiectivul „Demolarea şi amplasarea unei hale în vederea dotării unei şcoli profesionale”.

Afaceri, desigur, pentru bandiții de subordonați PDL ai lui Florea, după obiceiul hoțesc! Interesele bastarzilor PDL Mureș cu banditul lor suprem, sub nasul DNA fără Curcă!



20.Proiect de hotărâre privind cuprinderea în contractul de delegare a gestiunii serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare nr. 22/202662/05.03.2010, încheiat cu S.C. Compania Aquaserv S.A. a noilor mijloace fixe aferente Serviciului de alimentare cu apă şi canalizare al Municipiului Tîrgu Mureş, realizate prin investiţii derulate de operator, recepţionate în anii 2010 - 2013.
Aquaserv, controlat de banditul PDL, cu sponsorizări vrute de banditul PDL din primărie (afacerea Iglesias!)


28.Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Regulamentului de exploatare în regim de autotaxare a parcărilor şi zonelor de staţionare cu plată aflate pe domeniul public al Municipiului Tîrgu Mureş, aprobat prin Hotărârea Consiliului local municipal nr. 74/2009.
Pentru că bandiți nu mai pot ridica mașinile. Atenție la banditul care îi cumpără și  vopsea gagiului care vă umflă 3 lei pentru o oră de staționare pe trotuar sau marginea străzii!


30.Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru „Construire observator astronomic la Platoul Corneşti”.

Să ghicim, banditul PDL vrea  dedicație tot pe Cătană, Poruțiu, Borșan, Bența și alte specimene care câștigă etnic la etnicul lor?


31.Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru „Mansardare şi modificare clădire Academia de Sport”.

DNA, atenție la retardatul lui Florea, hoțul se afișează mereu. Mansardare și reparații fără număr, ghiciți pe ce firmă dorită de hoții PDL din primărie.


32.Proiect de hotărâre privind alocarea sumei necesare pentru amenajarea spaţiilor de funcţionare a Centrului de Excelenţă Tîrgu Mureş.
Afacerea sportivă cunoscută, atenție, DNA, la Joma și la Cupa liceelor, cu sute de mii de euro încasate de retardatul lui Florea pe ASA/FCM.



38.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – stabilire reglementări în vederea construirii unui ansamblu rezidenţial nou”, str. Voinicenilor, fn, cu regulamentul local de urbanism aferent, proprietari – beneficiari Teglaş Anica şi Teglaş Daniel.

39.Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 344/27.11.2014 referitoare la unele măsuri privind constituirea ASOCIAŢIEI “TÎRGU MUREŞ CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ 2021”.

Desigur, afacerera pe cătanele idioate ale lui Florea și pe tipografii ale borfașilor cu rude care controlează primăria?!

41.Proiect de hotărâre privind clarificarea anumitor aspecte tehnice referitoare la derularea contractului de concesiune nr. 276/27.08.2012 a lucrărilor publice privind realizarea obiectivului investiţional „Parcare supraetajată pe str. Horea din Municipiul Tîrgu Mureş”.
Afacerea Borșan, pedelist care suge și nu doar sportiv de la pieptul lui Florea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.