luni, 20 iulie 2015

Atenție, DNA, la șmecheria bandiților PDL! Reorganizare la șnapanii care nu plăteau impozite, primeau ilegal bani și nu dădeau bugetului cota de 50 la sută din transferuri, la care se angajaseră!



Atenție, DNA, la șmecheria bandiților PDL! Reorganizare la șnapanii care nu plăteau impozite, primeau ilegal bani și nu dădeau bugetului cota de 50 la sută din transferuri, la care se angajaseră!
DNA, cum e cu mita pedelistului, de la Coral, cum  e cu neplata cotei de 50 la sută de către bastarzii PDL Mureș?!  Porcii români pot fura cu 10 mâini, cu votul idioților din UDMR care au adus hoții în primărie?

 Prezentul contract de asociere se încheie pe perioada nedeterminata. IV. CONTRIBUTIA FIECAREI PARTI CONTRACTANTE ÎN VEDEREA REALIZARII COLABORARII Art.5. Municipiul Tîrgu-Mures are urmatoarele obligatii: a) alocarea sumei totale de 7.860.000 lei (7.000.000 lei fotbal masculin si 860.000 lei fotbal feminin, pentru sezonul competitional 2010-2011, conform Hotarârii Consiliului Local Municipal Tîrgu-Mures; b) desemnarea de reprezentanti în Consiliul Director; “5. În cazul obtinerii de venituri suplimentare provenite din transferul unor jucatori de fotbal aflati în relatii contractuale cu F.C.M., dupa înregistrarea acestor sume, clubul de fotbal are obligativitatea de a remite Municipiului Tg Mures 50 % din valoarea sumelor obtinute pe aceasta cale pe o perioada de timp egala cu cea de valabilitate a prezentului contract de asociere. Achitarea cotei de mai sus se va face în conditiile în careveniturile realizate vor depasi cheltuielile clubului.
A furat vreun retardat pe clubul mă-sii?


GSP zicere:

Claudiu Maior, viceprimarul orașului Tîrgu Mureș şi oficial ASA, a anunţat care e planul de reorganizare a echipei.

"Nu vreau să comentez anumite acuzaţii care au fost aduse consilierilor primăriei, pentru că e un dosar pe rol. Conturile nu sînt blocate. Acum doar ne-au pus sechestru pe ele. Banii care au venit de la Ligă pe drepturile TV sînt sub sechestru. Clubul poate funcţiona mai departe", a spus Maior la Digisport.

150.000 €a primit ASA în schimbul transferului lui Marius Constantin în China, la Jiangsu
"Intrăm în reorganizare"

"În comunicatul emis de noi scrie clar că nu intră în discuţie să ne desfiinţăm. Eu vă promit că vom merge înainte. Ne bazăm pe sponsorii care sînt alături de noi. Cred că pînă la urmă se vor debloca banii. Din banii care ne sînt blocaţi, doar 40% erau banii pe care-i datoram ca salarii jucătorilor. Deocamdată intrăm în reorganizare. Din păcate, primele nu vor mai fi ca în sezonul trecut", a adăugat Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.