luni, 20 iulie 2015

Jegurile PDL Mureș nu își achită obligațiile la stat și o mai și recunosc. Băgați bandiții care au luat mită la bulău, pe urmele putregaiului Țerbea?!



Jegurile PDL  Mureș nu își achită obligațiile la stat și o mai și recunosc. Băgați bandiții care au luat mită la bulău, pe urmele putregaiului Țerbea?!

Până când DNA ne scapă de mafia PDL Mureș, cu scursuri angajate ilegal pe PFA, pe carnet de partid, pe fustele mamiții, pe interese hoțești ale borfașilor români. Atenție, DNA, bandiții PDL nu au plătit nici cei 50 la sută din valoarea transferurilor, bastarzii PDL Mureș au furat și aici și au folosit 200.000 de euro din banii publici pe instalația de nocturnă pe care retardatul o folosește gratuit!

http://www.gandul.info/financiar/pentru-datorii-de-peste-1-3-milioane-de-lei-instalatia-de-nocturna-a-fcm-targu-mures-va-fi-scoasa-la-licitatie-de-finantele-din-mures-10388444

"Salariile jucătorilor le-am plătit, dar n-am plătit impozitele pe salarii pe trei luni. Să meargă să ia instalaţia de nocturnă, dacă găsesc pe cineva dispus să o cumpere. Eu sincer m-aş bucura să scăpăm de datorii. Să dea Dumnezeu să îşi permită cineva să o ia, la fel şi băncile antrenorilor. Să ia şi să le ducă", a spus Maior.

Potrivit acestuia, blocajul financiar se datorează inclusiv Primăriei Târgu Mureş, care nu a plătit în acest an niciun ban către cluburi.

Maior a spus că FCM avea o sumă aprobată de nouă milioane de lei.

FCM Târgu Mureş a achiziţionat instalaţia de noctură în urmă cu un an şi jumătate, înainte să retrogradeze din Liga I. Atunci, Maior declara că investiţia în instalaţia de noctură a fost de circa 600.000 de euro, fondurile provenind din sponsorizări private


Soluția este ca banda de hoți să voteze rapid în consiliul local altă hoție pentru retardatul lui Florea!
20.07.2015
Ora estimata: 9:00
Complet: C1DL
Tip solutie:
Solutia pe scurt: Respinge, ca nefondată, contestaţia promovată de petenta Asociaţia Sportivă “Fotbal Club A.S.A. 2013 Tîrgu-Mureş” (sediul), împotriva ordonanţei procurorului din data de 1 iulie 2015, emisă în dosarul nr. 103/P/2013 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Tîrgu-Mureş, ordonanţă prin care, asupra conturilor bancare ale petentei, a fost instituită măsura asiguratorie a popririi. Obligă petenta să achite statului, cu titlu de cheltuieli judiciare, suma de 100 lei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 20 iulie 2015.
Document: Încheiere - măsuri preventive (faza de UP)  31/2015  20.07.2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.