sâmbătă, 4 iulie 2015

Beneficiarii furtului de un milion de euro, prin banii primiți ilegal, de găinarii cu datorii la stat, atacă! Banditism de la ASA, cu șantaj de la beneficiarii mitei în elicopter, a locului de divizie în campania electorală a banditului mare PL Mureș și a banilor strecurați de hoții PDL Mureș pe scursura de partid

Beneficiarii furtului de un milion de euro, prin banii primiți ilegal, de  găinarii cu datorii la stat, atacă! Banditism de la ASA, cu șantaj de la beneficiarii mitei în elicopter, a locului de divizie în campania electorală a  banditului mare PL Mureș și a banilor strecurați de hoții PDL Mureș pe scursura de partid

Până când DNA Mureș  va elimina hoții PDL Mureș și scursurile șantajate care votează pentru afacerea retardatului, căutați banii publici, afișele, decontările de abonamente, instalațiile de nocturnă, tot ce a vrut banditul PDL Mureș pentru retardatul lui de partid! Bandiți eminamente etnici, golănie românească, complici din CL și primăria verificată mafiot de mega-hoții PDL! Sub nasul scursurile foste sau actuale la SRI și cu tăcerea asigurată de banditul mare PDL care s-a înconjurat de gangsteri în uniforme.

 



Procurorii afirma ca, in 18 iulie 2013, Dorin Florea "si-a indeplinit defectuos atributiile de serviciu prin incalcarea prevederilor mai multor acte normative care interziceau alocarea de fonduri de la bugetul local catre Asociatia Sportiva Fotbal Club Municipal Tirgu Mures, intrucat aceasta avea obligatii de plata neonorate privind impozitele si taxele catre stat, precum si contributiile catre asigurarile sociale de stat".

Concret, suspectul a initiat un proiect de hotarare de consiliu local, care a stat la baza adoptarii, la data de 25 iulie 2013, a hotararii Consiliului Local Municipal privind "aprobarea alocarii, de la bugetul local, a sumei de 4.000.000 lei pentru sezonul competitional 2013-2014, in vederea continuarii asocierii dintre municipiul Tg. Mures si Fotbal Club Municipal Tg. Mures".

"Ulterior, suspectul Dorin Florea a incheiat si semnat in conditii ilegale, ca reprezentant al municipiului Tirgu Mures, alaturi de suspecta Kiss Imola, in calitate de directorul economic, un contract de asociere cu Asociatia Sportiva Fotbal Club Municipal Tirgu Mures, contract vizat de suspectul Macesanu Virgil in calitate de jurist, prin care s-a alocat acestei asociatii sportive, de la bugetul local, suma de bani respectiva", se arata intr-un comunicat al DNA.

Prejudiciul creat bugetului local al municipiului Tirgu Mures este de 4.000.000 lei.

In acest dosar, mai sunt pusi sub urmarire penala:

- MACESANU VIRGIL, CIOBAN MARIA, jurist respectiv secretar in cadrul Primariei Tirgu Mures, si BENEDEK ISTVAN, GOMBOS GEZA CSABA, PETI ANDREI, JOZSA TIBOR, KARACSONY ERDEI ETEL, BAKOS LEVENTE ATTILA, TORZSOK SANDOR LASZLO, KIKELI PAL ISTVAN, SOOS ZOLTAN, HALLER BELA, ROMAN IOANA DANA, MATEI DUMITRU, PUIAC ION CLAUDIU, FARCAS IOAN, GUJAN HERMAN COSMIN LUCIAN, SOMESAN CRISTINA LIGIA, SABAU POP AURELIAN OLIMPIU, LOGHIN LUCIAN MIRCEA, URCAN GHEORGHE, consilieri locali in cadrul primariei Tirgu Mures, cu privire la savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,

In dosar se efectueaza acte de urmarire penala si fata de o alta persoana. In cauza procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea SRI.
GSP zicere:


 Universitatea Cluj a cerut oficial celor de la FRF să o retrogradeze pe ASA Tîrgu Mureş, după condamnarea lui Vasile Avram la 3 ani de închisoare.

Fostul şef al CCA a fost condamnat după ce a primit şpagă 19.000 de euro de la Sorin Ţerbea, omul cu banii de la ASA la acea vreme, care a decedat între timp.

Tîrgmureşenii au reacţionat imediat pe site-ul clubului şi se apără după acuzele Universităţii Cluj.

"Datorită faptului că ne aflăm la debutul unui sezon competiţional pe care clubul nostru îl doreşte a fi cel puţin la fel de reuşit ca și cel precedent, nu dorim să intrăm în polemici cu nimeni, pe fondul unor acuzaţii care nu au nici o legătură directă cu clubul nostru.

Ne rezervăm însă dreptul de a răspunde în mod civilizat, adresei transmise Federaţiei Române de Fotbal de către clubul Universitatea Cluj. În acest sens, respingem aceste atacuri ce vehiculează probleme false şi care nu au legătură cu întrecerea sportivă. Dar, în ideea apărării imaginii clubului nostru, sîntem decişi să răspundem pe orice căi, inclusiv pe cele juridice, unor astfel de atacuri străine de performanţele demonstrate pe terenul de fotbal.

În încheiere, clubul de fotbal ASA Tîrgu-Mureş, doreşte pe această cale succes tuturor echipelor din Liga 1, în această perioadă de tumult precompetiţional, la doar câteva zile de startul unui nou sezon ! Totodată, le dorim mult noroc echipelor care vor evolua pe a doua scenă a fotbalului românesc !", se arată în comunicatul vicecampioanei României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.