marți, 14 iulie 2015

Atenție, DNA Mureș, la afacerea Centrul de excelență, tot pe șnapanii PDL Mureș și cu derbedeii urmăriți penali, dați ca luând mită sau cu dosar la ANI pentru furtul banilor pe PFA inventat special la hoțul de partid din primărie



Atenție, DNA Mureș, la afacerea Centrul de excelență, tot pe șnapanii PDL Mureș și cu derbedeii urmăriți penal, dați ca luând mită sau cu dosar la ANI pentru furtul banilor pe PFA inventat special la hoțul de partid din primărie

Atenție la banii publici, atenție la hotelul care ajunge pe mâna șnapanilor cu scuza cazare.Vorbim de bastarzi urmăriți penal, cu mită luată de la firmă cu momeli, din dosar DNA, cu furt pe PFA la gunoiul etnic din partid și primărie, cu decontări pe bunuri folosite gratis de gangsterul cu datorii la stat.
Gsp zicere:
Terenurile de antrenament, sala de sport, şcoala şi locul de cazare se află pe un perimetru care se acoperă în maximum 10 minute cu autocarul. Un gazon sintetic se amenajează acum la liceul sportiv special pentru generaţia de la noul "Luceafărul".

Centrul de Excelenţă FRF de la Tg. Mureş demarează activitatea pe 20 iulie, iar prima acţiune a lotului va fi un turneu în Austria, cu trei jocuri în zona Klagenfurt, la sfîrşitul lunii.

În oraşul vicecampioanei, federaţia mai are de făcut o singură opţiune: locul de cazare a puştilor. Două variante au fost puse la dispoziţie de autorităţile locale, care asigură partea de infrastructură: hotelul Tineret, situat în centrul oraşului, sau la Academia ASA. Prima soluţie va fi probabil îmbrăţişată pentru început, fiindcă la baza clubului nu există deocamdată bucătărie!
"Doar 20% rămîneau de la U15 la U17-U19!"

"Vor exista două echipe, înscrise în campionatul de juniori A şi juniori B, iar unul dintre obiective este ca, în scurt timp, loturile naţionale să poată să preia de aici cît mai mulţi jucători. Statistica ne arată că, pînă acum, la reprezentativele U17-U19 mai ajungeau doar 20% din copiii care începeau drumul la U15. Au existat, prin urmare, erori de selecţie sau de pregătire. Speranţa noastră e să urcăm acest procent la un nivel decent, de 50%-60%", explică Marcel Puşcaş, directorul de dezvoltare FRF.

El spune că "n-am forţat şi nu forţăm pe nimeni să intre în acest program modern. Au existat, de exemplu, şi doi-trei copii care, prin părinţii lor, au preferat să meargă la Academia «Ferenc Puskas» de la Miercurea Ciuc. Nici o problemă! Răspunsul îl vom avea cînd puştii ajung pe la 18-19 ani şi trebuie să devină opţiuni serioase pentru reprezentativa de tineret şi pentru Liga întîi. Sînt mulţi talentaţi la 14-15 ani, dar, fără completarea cu o muncă asiduă şi atentă, se pierd pînă la majorat".
Szabo sau Ad. Toader la conducere

FRF urmează să nominalizeze pînă pe 6 iulie coordonatorul lotului de la Tg. Mureş. Pe listă sînt doi antrenori: Adrian Szabo (FC Braşov) şi Adrian Toader (Petrolul). Primul e implicat în prezent în ancheta federală legată de corectitudinea partidei FC Braşov - Gaz Metan din ultima rundă a sezonului precedent.

50%e procentul pe care-l va încasa la vînzarea unui jucător fiecare dintre părţi: clubul-proprietar şi Centrul de Excelenţă
Cine sînt copiii de la Centrul Tg. Mureş*

    Portari: Bencze (Odorheiu Secuiesc ), Baumann (Şoimii Sibiu), Baila (Interstar Sibiu)
    Fundaşi: Negru, Marton, Solymesi (Speranţa Tg. Mureş), Aszalos (FC Braşov),  Kovacs (Odorheiu Secuiesc), Cârstian (Unirea Tărlungeni), Scarlat (Interstar Sibiu), Boboia (Unirea Alba Iulia)
    Mijlocaşi: Hăsmăşan (Gaz Metan), Mureşan (Interstar Sibiu), Crişan (Olimpia Aiud), Miclea (Viitorul Unirea), Petruse (Rival Alba Iulia), Horsia, Pop, Moţ (Kinder Tg. Mureş), Balazs (LPS Tg. Mureş), Gritto (Speranţa Tg. Mureş), Bara (Odorheiu Secuiesc), Lascu (Unirea Tărlungeni), Szombori (Prima Brăduţ)
    Atacanţi: Bradu, Belascu (Interstar Sibiu), Csegadhi (Speranţa Tg. Mureş), Gyorgydeak (Odorheiu Secuiesc), Neculai (Unirea Tărlungeni), Tamas (Sepsi Sf. Gheorghe)

    * lotul urmează să fie definitivat după ce copiii vor susţine şi Bacalaureatul, nu va intra în grup un jucător fără examenul luat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.