joi, 9 iulie 2015

Mureș, loc de golani pe bani publici



Mureș, loc de golani pe bani publici
De la condamnați în parlament,  de la scursuri aduse pe PFA și carnet de partid în Primăria Târgu-Mureș, de la conducerea ASA, bandiții de partid au frecventat și promovat tot felul de specimene idioate care au încălcat legea. Până când DNA va prinde întâi gangsterii PDL Mureș și javrele întreținute pe PFA inventat special, să ne bucurăm că ANI are deja rezultate!

FALS ÎN DECLARAȚII

În perioada exercitării mandatului 2008 - 2012, nu a menţionat în declaraţiile de avere depuse la datele de 14 octombrie 2010, 15 iunie 2011, 15 iunie 2012 şi 02 iulie 2012, la rubrica „Datorii”, trei contracte de împrumut încheiate în anul 2010 cu două persoane fizice de la care a obţinut cu titlu de împrumut suma de 85.000 Euro.



Agenția Națională de Integritate a dispus sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, Județul Mureş, în vederea efectuării de cercetări cu privire la posibila săvârșire a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută și pedepsită de art. 326 din Codul Penal al României.



Menționăm faptul că, la data de 31 octombrie 2012, Agenţia Naţională de Integritate a constatat în cazul lui SZALKAY IOSIF CAROL și încălcarea regimului juridic privind conflictul de interese în materie administrativă (http://bit.do/6VjG).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.