marți, 7 iulie 2015

Bandiții PDL Mureș, prinși că în conducerea ASA nu exista majoritatea de la consiliul local!Retardații lui, banii dumneavoastră!



Bandiții PDL Mureș, prinși că în conducerea ASA nu exista majoritatea de la consiliul local! Retardații lui, banii dumneavoastră!
Foarte interesant procesul verbal al ședinței cu furt de 4 milioane de lei pentru ASA-ul retardatului lui Florea, bandit care nu își plătea datoriile la stat, dovadă că unii consilieri s-au prins că bandiții PDL Mureș și scursurile inepte ale lui Florea trăgeau sforile pe partid și camarilă și consilierii erau de formă, să asiste la furtul dedicat! Consilierii nici măcar nu cunoșteau specimenele numite de banditul PDL Mureș la club, mai puțin viitorii condamnați penali gen Filimon și gașca abonată la afaceri fără număr la banditul etnic român din primărie. Totuși, Jozsa a votat hoția pentru retardatul lui Florea! Atenție, DNA, ședință nășită de Maior, ca și ședințele pentru dedicații Coral. În ultimul caz, specimenul e dat de EVZ  ca mituit de Coral, iar  DNA Mureș se face că plouă! Să lase bastardul retardatul urmaș la primărie sau alt bețivan PDL e în cărți și DNA Mureș nu are voie să sape mai departe pentru a nu deranja puroiul hoției românești?!

D-l consilier Jozsa:
In ce priveşte contractul de asociere şi numirea directorilor, respectiv a preşedintelui şi a consiliului de administraţie, aici văd nişte nume care cred că ar fi bine să le cunoaştem. Dacă sunt în sală vă rog să se ridice ca să-i identificăm, trebuie să votăm nişte persoane în Consiliul de administraţie şi în contractul prezentat nouă, CA o dă decidă unde şi cum merg banii. Toată lumea îi cunoaşte pe Tatar Bela, pe domnii consilieri Benedek, Puiac, Matei, Gomboş şi Maior, dar urmează nişte nume, dl. Gherendi Călin, dacă este în sală; d-l Stanciu Daniel, Man Nucu Ioan. Noi trebuie să votăm un contract şi majoritatea consilierilor nu cunosc persoanele respective. D-l consilier Maior: - nu sunt aici, le-am cerut doar acceptul. Majoritatea membrilor sunt în Consiliul local, tot consiliul local hotărăşte.  D-l consilier Jozsa: - aş mai avea o rugăminte dacă procedural este ok, fiecare contract de asociere cu cluburile respective, chiar dacă este FCM-ul sau Nova Vita, noi consilierii am observat că în consiliul de administraţie majoritari nu sunt consilierii locali. Dacă FCM are un CA format din 11 membri, consilierii locali sunt doar 5 la număr. Având în vedere că noi alocăm în total 8 milioane lei dacă clasamentul va fi locul I, II, din punctul
 11
meu de vedere ar fi bine ca majoritari să fie consilierii locali în consiliul director al fiecărui contract de asociere. D-l consilier Maior. – propun pe d-l Tibi Jozsa şi d-na Ionela Ciotlăuş: D-l consilier Jozsa: - eu nu vreau să fiu.
In acest dosar, mai sunt pusi sub urmarire penala:

- MACESANU VIRGIL, CIOBAN MARIA, jurist respectiv secretar in cadrul Primariei Tirgu Mures, si BENEDEK ISTVAN, GOMBOS GEZA CSABA, PETI ANDREI, JOZSA TIBOR, KARACSONY ERDEI ETEL, BAKOS LEVENTE ATTILA, TORZSOK SANDOR LASZLO, KIKELI PAL ISTVAN, SOOS ZOLTAN, HALLER BELA, ROMAN IOANA DANA, MATEI DUMITRU, PUIAC ION CLAUDIU, FARCAS IOAN, GUJAN HERMAN COSMIN LUCIAN, SOMESAN CRISTINA LIGIA, SABAU POP AURELIAN OLIMPIU, LOGHIN LUCIAN MIRCEA, URCAN GHEORGHE, consilieri locali in cadrul primariei Tirgu Mures, cu privire la savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.