sâmbătă, 25 iulie 2015

De pe vremea când Smaranda Enache îl făcea interlop pe ilegalul Maior, gagiul cu PFA de partid la porcul lui mare (atenție DNA și ANI la borfașul care l-a angajat în nici 48 de ore!), acuzatul în EVZ, de mai târziu, că a luat mită de la Coral! Și mai spunea de alți întreținuți PDL ai banditului etnic PDL, fără ca DNA să se simtă, cu madam Curcă la butoane?!



De pe vremea când Smaranda Enache îl făcea interlop pe ilegalul Maior, gagiul cu PFA de partid la porcul lui mare (atenție DNA  și ANI la borfașul care l-a angajat în nici 48 de ore!),  acuzatul în EVZ, de mai târziu, că a luat mită de la Coral! Și mai spunea de alți întreținuți PDL ai banditului etnic PDL, fără ca DNA să se simtă, cu madam Curcă la butoane?!

3. Primarul Dorin Florea continuă seria trădărilor şi travestirilor politice. PNŢCD- CDR-PSD-independent-PDL. Acum se dă drept apolitic, în timp ce este vicepreşedinte pe ţară al PDL. Este captivul sistemului interlop indus de clanul Maior-Berghian în Primărie. Este autorul şirului de ilegalităţi care au început cu suspendarea ilegală a viceprimarului PNL Marius Ichim şi înscăunarea ilegală a interlopului Claudiu Maior.
4. Târgumureşenii au dreptul să ştie că tripleta PDL-istă Florea-Maior-Borşan sprijiniţi de autorul mitei Ţerbea, vor să se travestească acum în apolitici pentru a cîştiga un mandat de 4 ani care să le permită ştergerea urmelor.
5. Campania mea continuă, strîngerea de semnături se desfăşoară în diferite puncte din oraş. În ciuda faptului că nu avem încă la mai puţin de 2 săptămîni de la termenul depunerii candidat nr. de votanţi. Conform graficului, această listă trebuia depusă în 16 aprilie de primar la BEM, dar ieri BEM şi BEJ nu funcţionau încă!
6. Adresăm rugămintea ca cetăţenii care doresc să sprijine candidatura mea independentă să semneze fără frică pe listele pe care le prezintă voluntarii.

Smaranda Enache

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.