vineri, 17 iulie 2015

Hingherii de mașini rămân fără a ce fura. DNA, controlezi pungașii care au ridicat sute de mii de mașini în țară și mii anual la Târgu-Mureș?!



Hingherii de mașini rămân fără a ce fura. DNA, controlezi pungașii  care au ridicat sute de mii de mașini în țară și mii anual la Târgu-Mureș?!

Atenție, DNA Mureș, la afacerea potlogarilor PDL Mureș și la scursurile SRI care vroiau să muncească și noaptea la Târgu-Mureș pentru a face mai mulți bani pentru afacerea dorită de bandiții din Primăria Târgu-Mureș și PDL pentru gașca lor! 
Mai multe mașini ridicate într-un an la Târgu-Mureș decât într-un sector bucureștean cu populația de 3-4 ori mai mare! Căutați intersesele hoților PDL Mureș și sumele reale încasate de bandiții care au cheltuit și banii publici pentru marcajele și indicatoarelor(zeci de mii!), care trebuiau puse de firma agreată de  hoțul etnic și de retardatul lui subordonat! Dacă  nu vă e frică de mafia PDL Mureș și de interesele scursurilor zburate din SRI!
Protv zicere:
Autoturismele parcate neregulamentar pe partea carosabila nu mai pot fi ridicate de autoritati, dupa ce o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justititie, publicata miercuri in Monitorul Oficial, stabileste ca procedurile de ridicare a autovehiculelor in cazul in care sunt parcate neregulamentar nu pot fi reglementate prin hotarari ale consiliilor locale, asa cum se intampla pana acum. Practic, prin decizia ICCJ, toate hotararile emise de autoritatile locale in acest scop sunt lovite de nulitate, scrie avocatnet.ro.

Pe 25 mai 2015, Inalta Curte de Casatie si Justitie admisese recursul in interesul legii, formulat de Avocatul Poporului, referitor la ridicarea masinilor parcate neregulamentar. Astfel, s-a stabilit ca procedura de aplicare a masurii de ridicare a vehiculelor stationate/oprite neregulamentar pe partea carosabila nu poate fi reglementata prin hotarari ale consiliilor locale.

Drept pentru care, autoturismele parcate neregulamentar nu mai pot fi ridicate de asa numitii "hingheri" de masini, care se foloseau pana acum de hotararile Consiliilor Locale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.