marți, 7 iulie 2015

Bandiții PDL Mureș cheltuiesc anual milioane de euro pe proștii abonați pentru a obține încasări de zeci de mii.Week-endul cu dedicații pentru gașca etnică de partid și camarilă!



Bandiții PDL Mureș cheltuiesc anual milioane de euro pe proștii abonați pentru a obține încasări de zeci de mii. Week-endul  cu dedicații pentru gașca etnică de partid și camarilă!
DNA Mureș, verifică afacerile banditului PDL Mureș pe spurcăciunile PDL Mureș, abonamentele camarilei banditului etnic din primărie, afacerea cu procesul pierdut și executarea cu firma lui Moga. Doar ca idee despre abonați, Dafcochim, Poruțiu, Borșan, Energoplus, camarila și interesele personale ale banditului etnic din primărie! DNA. verifică și afacerile lui Cătană, intermediarul lui Florea care se laudă că duce presa bovină la notar, pentru a primi cotele stabilite de intermediarul la publicitate. DNA  Mureș, verifică casetele primăriei care au ajuns la știi tv, dedicațiile banditului etnic pentru scrisori de înștiințare impozite și verifică cu ce mai sunt șantajați presarii, în afară de diplome, chirii, publicitate, publicări în colecții ale orașului, prezența sereiștilor și alte pietre de moară care obligă presa să nu participe la licitații și să lase intermediarul lui Florea să umfle sutele de mii de euro, date, în parte, pupincuriștilor. Atenție, DNA, la angajarea borfașului  pe PFA de partid și de modul în care borfașii au angajat rudele celor de la DNA/PNA/PDL și rudele cretine ale  hoților PDL Mureș, plus consilierii agramați ai retardatului lui Florea.


Ultimul week-end a adus cu sine atât caniculă cât şi un număr impresionant de vizitatori. Peste 10.000 de persoane s-au perindat în cele 3 zile prin incinta Complexului de Agrement şi Sport “Mureşul” – Weekend.

“Observăm că, anual, Primăria Tîrgu Mureş este preocupată de creşterea gradului de confort al târgumureşenilor. Nu putem decât să ne bucurăm şi să mulţumim, în acelaşi timp, conducerii primăriei pentru toate investiţiile realizate în acest “Week-end” atractiv” a declarat Ioana M.

“Acest număr record de vizitatori înregistrat în ultimul week-end ne îndreptăţeşte să credem că târgumureşenii, şi nu numai, iubesc acest oraş, participă la acţiunile sale şi apreciază, totodată, eforturile pe care municipalitatea le depune pentru îmbunătăţirea infrastructurii, locuri de joacă, apă curată în bazinele de înot etc. Tot ceea ce întreprindem este, cum e şi firesc, spre beneficiul utilizatorilor. Le mulţumim încă o dată pentru că sunt alături de noi”, a opinat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.

Valoarea încasărilor în aceste 3 zile se ridică la suma de 55.045 de le

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.