luni, 6 iulie 2015

Bandiții PDL Mureș au reușit să-și blocheze conturile la FCM/ASA. DNA, verifică cupa liceelor, pe gunoiul ASA, cu 10 la sută din banii primiți de retardatul lui Florea primiți suplimentar, pentru prietenul de la Joma!



Bandiții PDL Mureș au reușit să-și blocheze conturile la FCM/ASA. DNA, verifică cupa liceelor, pe gunoiul ASA, cu 10 la sută din banii primiți de retardatul lui Florea primiți suplimentar, pentru prietenul de la Joma!
Cu bandiții PDL și cu scursurile cu afaceri cu bandiții urmăriți penal, cu DNA Mureș fără Curcă, dar cu chef de muncă, poate scăpăm de bandiții etnici!
DNA, caută și:
Instalația de nocturnă de 200.000 de euro din banii publici, pe care retardatul lui Florea o folosește gratis; plata angajaților la stadion, pe firme de salubritate sau aiurea; decontările pentru galerie, ca banditul PDL să deconteze pe abonamente anuale, marca înregistrată în august, după ce bandiții au furat milionul de euro pentru o asociație înființată după furt, decontările pentru ASA la școala ta, decontările pentru autocolante posibil tipărite pe  bani publici la tipografia unui alt bandit PDL cu rude în primărie. Deocamdată, atât, dar continuă să…citești!
P.S. La cât de bandiți sunt hoții PDL, se pune de o ședință de consiliu local cu ceva milioane de euro strecurate pe vreo fundație/asociație/gașcă? Și așa, bandiții lui Florea sunt urmăriți penal, ce mai contează un furt din banii proștilor de târgumureșeni?!Sau banditul îl lasă pe penelistul cu afaceri avocățești la primării PNL  să dea cu banul, după modelul Peninsula, cu 900.000 de lei din banii publici dedicați de fiecare dintre gășcarii care vroiau voturile UDMR contra banilor prostimii care a votat orice hoț român.

Conducerea ASA Tîrgu-Mureș a informat astăzi jucătorii și echipa tehnică asupra faptului că, temporar, conturile clubului au fost blocate în urma controlului ce a avut loc în perioada 2014-2015, la sediul asociației.

Această măsură a blocării conturilor a fost contestată de club în instanță, urmând să se judece solicitarea asociației.

În aceste condiții, conducerea clubului va regândi strategia viitoare a întregii echipe, dar prioritar va fi achitarea restanțelor către jucători și către personalul aflat sub contract. De asemenea, conducerea clubului își reafirmă atitudinea sa de totală transparență și colaborare pentru clarificarea cât mai urgentă a cazului.

Însă, având în vedere că situația juridiciară este în derulare, în acest moment nu putem oferi detalii și informații suplimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.