miercuri, 29 iulie 2015

Doi ani de când Țerbea a omorât și a dat colțul, iar mita dată de fostul pușcăriaș al bandiților PDL Mureș, pentru FCM/ASA, nu a trimis clubul în divizia a doua!



Doi ani de când Țerbea a omorât și a dat colțul, iar mita dată de fostul pușcăriaș al bandiților PDL Mureș, pentru FCM/ASA, nu a trimis clubul în  divizia a doua!

Fostul pușcăriaș Țerbea a crăpat exact în urmă cu 2 ani. Nu cu lichelele lui din PDL Mureș cu care făcea măgării, nu cu retardatul lui Florea, ci rănind pe alții. Poate bandiții de la FRF/LPF își amintesc că Țerbea a dat mita lui Avram, recunoscută prin sentință definitivă și vor trimite scursurile PDL pe banii publici și pe retardatul lui Florea acolo unde le e locul: divizia a doua și pușcărie. Ca pentru hoții români care fură ca românii. Fără pic de rușine și cu complicitatea udemeriștilor șantajați. Atenție, DNA, scursurile sunt încă în consiliu și în libertate, la fel și banditul etnic numărul 1 al Târgu-Mureșului și pregătesc alte hoții pentru bastarzii PDL Mureș și pentru retardatul care se visează urmașul hoțului în primărie.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Un+elicopter+s-a+prabusit+in+judetul+Mures+Cinci+persoane+si-au+
Un elicopter s-a prăbușit în județul Mureș. Cinci persoane și-au pierdut viața, printre care omul de afaceri Sorin Țerbea
Publicat 20:54 29.07.13
Distribuie:
Un elicopter s-a prăbuşit, luni seară, în zona lacului Tăureni din judeţul Mureş. Cinci persoane și-au pierdut viața și o alta este rănită.

Actualizare 08.17. Ultima victimă a accidentului de elicopter de la Tăureni, judeţul Mureş, un om de afaceri german, a fost găsită în lac, marţi dimineaţă, de către scafandri, la aproximativ zece metri distanţă de elicopter.

Actualizare. 08.00. Singura supravieţuitoare a accidentului aviatic a fost o nemţoaică, venită cu afaceri în România. Copilul ei şi-a găsit însă sfârşitul, iar soţul este încă de negăsit. Pompierii au intrat din nou în această dimineaţă în lac pentru a încerca să îl găsească pe bărbat, martorii spun că acesta a rămas prins în elicopter. 

Actualizare 23.58. Căutarea ultimei victime, un bărbat care se pare că a rămas în aparatul prăbuşit în lac, a fost sistată, urmând să se reia marţi dimineaţă, la ora 6,30.  

Actualizare 21.29.  Primarul din Tăureni a precizat că Sorin Țerbea, pilotul elicopterului, o angajată de-a lui și trei oameni de afaceri din Germania vizitau o fabrică de mobilă din localitate. În timpul vizitei, omul de afaceri și pilotul său au primit un telefon care îi anunța că sunt așteptați miercuri la DNA.

„S-au întristat, s-au supărat” și au decis să întrerupă vizita, a spus Petru Oltean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.