vineri, 8 martie 2019

Aici au fost banii dumneavoastră și interesele etnice necesare inculpaților


Aici au fost banii dumneavoastră și interesele etnice necesare inculpaților
Normal că populimea nu va zice nimic, doar a primit de la inculpații români cu avocați care au deja contracte grase pe primărie Bonney M din foarte mulți bani de făcut praf. Oare prostovanii români au apucat să lipească acolo autocolantele? Pentru cunoscători, altă afacere cu dedicație., iar containerele nu sunt pe Urdă, ăla a luat-o doar în freză de la inculpați, inoxul e dedicație pentru alt român, containerul de plastic e chinezesc șu ordinar, nu? Cât de proști sunt proștii români?! Dar ăia care cheltuiesc banul public cu informații de gen și cu promovarea inculpaților și celor cu interdicții din partea statului român, care îi consideră periculoși pentru funcționarea lui?!

În cartierul târgumureşean Belvedere societatea colaboratoare a Primăriei municipiului Târgu Mureş derulează, în această perioadă, operaţiuni de reamplasare a ghenelor subterane. „La solicitarea cetăţenilor din cartierul Belvedere, timp de câteva zile am trecut la reamplasarea containerelor subterane de gunoi menajer. Măsura survine ca urmare a necesităţii creării de noi căi de acces în vederea facilitării depozitării, în condiţii corespunzătoare, a gunoiului menajer", declară Claudiu Maior, consilierul primarului Dorin Florea.

P.S. DNA, ia caută-l pe Bența bacsi la pomenile de la UMF cu rectorii cunoscuți și miliardari din banii publici, la super-garsonierele din bani publici pentru rromi, de la iubitorul Florea, la problemele cu alimentarea poporului care face greșeala să se mute în cartierul fără acces la cele necesare.
PS.2 DNA, valabil și la dedicațiile pe Zereș, Cătană și Sanlactul, care evaporau o parte din banii pentru presa care nu participa la licitații și care era șantajabilă cu spații, chirii, diplome, mese, angajările de sereiști, publicări și alte nenorociri. 

 https://ardealnews.ro/2019/03/08/atentie-le-au-amplast-gresit-acum-le-muta-cine-suporta-cheltuielile/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.