miercuri, 13 martie 2019

Greu cu judecătorii care nu au rude în primăria inculpaților români?


Greu cu judecătorii care nu au rude în primăria inculpaților români?
Există un precedent, în cazul măgăriei lui Maior, cu interdicția binevenită de a intra în primărie, cu judecătoare care a trebuit să se ceară afară pe motiv că bărbatu-su lucra în primărie, dar care nu a fost autorizată de șefi să lase dosarul altcuiva. Acum e pe invers, inculpatul Florea nu are încredere în judecătorii târgumureșeni! Poate în cei care nu au și ei rude în primărie?!
Agendademures dixit:
Procesul în care consilierul local POL Radu Bălaș îi cere socoteală primarului Dorin Florea pentru o serie de afirmații făcute de acesta din urmă în cadrul unei ședințe a Consiliului Local a fost amânat până în luna aprilie. Asta după ce edilul de la Tîrgu-Mureș, care se pare că nu are încredere în magistrații mureșeni, a cerut strămutarea cauzei la o altă instanță. „Acordă termen de judecată la data de 18.04.2019, în vederea soluţionării cererii de strămutare a cauzei formulată de pârâtul apelant Florea Dorin”, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Petka Erzsebet se abține în dosarul interdicției lui Maior, pentru semnături ilegale, 10.000 la număr, pentru a nu pune în pericol situația soțului angajat în Primăria Târgu-Mureș?!
Cum doamna judecător a cerut să se abțină în dosarul Maior, cu instanța răspunzând, însă, că respinge declaraţia de abţinere formulată de doamna judecător Petka Erzsebet, conform Ardealnews, un simplu exercițiu jurnalistic aduce lumină. De ce s-a abținut doamna judecător? ! Simplu, soțul e angajat în primăria controlată de gașca Florea și Maior și, probabil, de frică, a decis să nu riște repercusiunile asupra soțului! În declarația soțului insul scrie clar că nevasta e judecătoarea de la tribunal. Caz închis. Sau nu?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.