luni, 18 martie 2019

Legătura între cuibul de țigani și interesele obscure pentru firmele găștii inculpaților din Primăria Târgu-Mureș




Legătura între cuibul de țigani și interesele obscure pentru firmele găștii inculpaților din Primăria Târgu-Mureș
Cine mâzgălește dejecțiile pe care semnează academicianul cu facultatea pe la 40 de ani finalizarea - Clodu Maior - se dovedește din specia care mâzgălea și acum câțiva ani tot la jegurile numite comunicate ale primăriei, pe birouri de presă, de consiliatori ai incapabililor și așa mai departe.  Clodu Maior semnează aici un rahat scris de unul care vizează afacerea ștrandul 1 mai, la punctul 8. De când plâng gășcarii din primăria inculpaților români după ștrand și pentru nevoia de a sparge milioanele de euro pe firmele unor specii care se dovedesc de obicei românii Poruțiu, Gliga, Borșan, Someșan, Bența și așa mai departe?! De cel puțin din 2012 când gunoierii de la biroul de presă al familiei făceau și calcule: 2,1 milioane de euro de spart pe gașca de obicei din sectă, partid, primărie, camarilă și așa mai departe, români, se înțelege. 
P.S. Mureș Mall, povestea cu teren subevaluat, pasaj inaugurat de 3 ori și dat gratis, cică în schimbul milionului de euro, DNA, nimic?! Și Matrix s-a dus...în matrice!

Poliţia Locală a stârpit cuibul de ţigani de la Ştrandul 1 Mai
Echipele de intervenţie ale Poliţiei Locale a municipiului Tîrgu-Mureş, au intervenit în dimineaţa zilei de miercuri, 8 august 2012, în zona Aleea Carpaţi, ştrandul 1 Mai, pentru evacuarea a 6 persoane, care şi-au făcut ilegal cuibul pe teritoriul municipiului, având în buletin alte adrese de domiciliu.
Acţiunea din această dimineaţă a fost demarată, potrivit lui Valentin Bretfelelan, dir. executiv al Poliţiei Locale, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea locatarilor din zona Aleea Carpaţi. Conform acestora, în fiecare vară, ţigani din comunele din judeţ îşi găsesc la ştrandul 1 Mai adăpost, cauzând probleme ca urmare a consumului de alcool şi a zgomotului.
Deşi ar fi dorit încă de ani buni să administreze fostul Ştrand 1 Mai şi să-l transforme într-un loc de petrecere a timpului liber, Primăria Tîrgu-Mureş, nu poate face nimic. Şi asta deoarece, în ciuda faptului că există un proiect de hotârăre de preluare a acestui obiectiv de către municipalitate, acest lucru nu este posibil deoarece Ministerul Educaţiei, care este proprietarul de drept, l-a scos la licitaţie. Planurile de reabilitare datează din 2008, prin intermediul Programului “Bazine de înot”, realizat prin Compania Naţională de Investiţii. Investiţia pentru realizarea unui bazin olimpic acoperit şi al unuia didactic era estimată la acea vreme la 7 milioane de euro, iar municipalitatea ar fi avut o contribuţie de 30%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.