sâmbătă, 2 martie 2019

Slugile din Primăria Târgu-Mureș trimit scrisori de propagandă pentru interesele inculpaților români!

Slugile din Primăria Târgu-Mureș trimit scrisori de propagandă pentru interesele inculpaților români!
Cineva a avut bunăvoința să-mi trimită, este pe FB poza, încă nu am primit în cutia poștală, aici au fost banii dumneavoastră și interesele inculpaților români! Cam ce au făcut borfașii cu scrisorile inepte ale lui Maior și cu atacurile poliției cu maximum 12 clase și securiști școliți, la adresa țiganilor cu cuib, din cauza cărora borfașii nu puteau pune mâna pe ștrandul în care aveau de reparat pe firmele neterminaților subordonați pe partid și ale românilor de încredere, pușcăriași sau condamnați cu amânare, care trebuiau ajutați de inculpații de azi.
P.S. Rețineți, neterminații folosesc pentru mizerie și siteul pe bani publici tîrgumures.ro, pentru albit față la inculpații Florea și Maior și pentru interesele de gașcă etnică ordinară și au spart banii pe comunicatele inepte prin sifoanele Cătană, Zereș și ăla cu Sanlacta, o parte din milioanele de euro ajungând și la presa șantajabilă și cu chirii, titluri, invitații la simpozioane, publicări gratuite și alte rahaturi româno-maghiare demne de Târgu-Mureșul în care românismul bolnav câștigă cu isterie etnică necesară și cu sereiștii aferenți.
P.S.2 Cum arăta rahatul pe bani publici al academicianului inculpat Maior. Semnat doar de el, pentru că asta e valoarea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.