duminică, 17 martie 2019

Msnews.ro descoperă acum afacerile inculpatului Florea pe foștii subordonați din primăria inculpaților români și PNL/PDL! DNA, ce pute acolo? Investigați balon de 200.000 de euro, reparații de un milion de euro pomană Borșan, tractoare și alte rahaturi de tip pomeni etnice!


Msnews.ro descoperă acum afacerile inculpatului Florea pe foștii subordonați din primăria inculpaților români și PNL/PDL! DNA, ce pute acolo? Investigați balon de 200.000 de euro, reparații de un milion de euro pomană Borșan, tractoare și alte rahaturi de tip pomeni etnice!

În caz că ați uitat, la Weekend s-au tot topit banii voștri pe firmele de românași, majoritatea subordonați în PDL/PNL, primărie sau în secta de peste Ocean, pomeni etnice de la inculpații români.
Remember, DNA Târgu-Mureș multe milioane de euro făcute praf pe sectă, partid și subordonații din primărie, rahat pur etnic.
Weekendul târgumureșean, locul de distrat 3 luni și de băgat bani 12 luni pe firmele PDL Mureș. Plus locul în care s-au băgat bani și pentru că prostovanii din primărie au pierdut procese cu Moga.
1.     Afacerea bazine făcute de Moga, subiect și la ședința de consiliu de joi. Ne amintim că un aiurit care a semnat atunci e tot omul lui Florea și azi și dacă acela a greșit e normal să i se impute ce a semnat ca… viceprimarul. Afacerea este în jur de un milion de euro, cum spunea domnul Moga.
2.     Afacerea tobogane pe Poruțiu. Numar anunt: 127449 / 04.08.2011. Denumire contract: Furnizarea si montarea unui complex structurat de tobogane, pompe pt reciclarea apei in CASM. S.C. Alfa Construct S.A (SC ALFA CONSTRUCT SA, SC 3 G SPORT – IP SRL, SC AQUAPARK SRL si SC MULTINVEST SRL). Afacere de peste 500.000 de euro!
3.     Dedicațiile pe Asociația Protecting people. De la inculpații din primărie, asociația a umflat 200.000 de euro doar pentru balon acoperitor. Au urmat afacerile cerute de inculpații români pentru tractor, unelte, aspirator acvatic, total 250.000 de euro în 12 luni, asta firmă de succes la inculpații românii!
4.     Borșan și Energoplus egal un milion de euro doar pentru un bazin. Reparații, of course! Pentru bazin de bărci, dacă ne amintim bine.
5.     (SC ALFA CONSTRUCT SA, SC 3 G SPORT - IP SRL, SC AQUAPARK SRL si SC MULTINVEST SRL egal frecat ceva menta pentru  2,2 milioane lei din bugetul local).
Și căutați și celelalte afaceri, de la  materiale pentru bazin de la Dafcochim, prima alegere a inculpaților de la primărie și în afacerea depozitare pachete comunitare(doar 10.000 de euro lunar livrați Dafcochim!, pentru că inculpații români spun că nu au un spațiu de 50 mp să găzduiască o distribuire de alimente!). Căutați cine face curățenie, cine adună gunoaie și vedeți cât costă afacerile de partid investiția numită Week-end. Care e activă 3 luni pe an și în care trepădușii bagă bani 12 luni și care nu se amortizează niciodată! 
Plus dotările hoțești cu coșuri de gunoi sau lăzi de mii de euro bucata, alt rahat etnic de livrat de la inculpații români la românii lui, într-un oraș în care 99 la sută din bani se dau cu golănie etnică doar la români și o infimă parte la maghiari care sunt slugile inculpaților, care au firme de pază, îngrijire spații verzi, sonorizări, firme de evenimente. Maghiarul e tolerat de golanii români, la Târgu-Mure, fiind bun doar să voteze periodic retardatul dorit de Florea sau hoții pur românești.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.