marți, 12 martie 2019

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș sparg sutele de mii de euro pentru albirea faptelor și a tenului electoral, ce fac oamenii care nu sunt șantajați, în alte părți

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș sparg sutele de mii de euro pentru albirea faptelor și a tenului electoral, ce fac oamenii care nu sunt șantajați, în alte părți
Doar la noi  inculpații au nerușinarea etnică specifică ca să vă trimită scrisori pe banii voștri, pe motiv că nu le ies la spart milioane de euro pe mizeriile etnice în folosul etniei, partidului, subordonaților și sectei.  Un fel de pâră că nu vrea UDMR mega-golănia cu calculator român-maghiar. Alții iau inculpații și le dau un șut ca să ajungă în propriile fecale.
Cătălin Teniţă
Urmăreşte
5 ore

Eu si Raduna Marian am decis sa facem o plangere penala.
Pentru mine e pentru prima data in viata cand fac asa ceva (Marian mai are una pentru evenimentele din 10 august), insa cred ca nu mai e suficient sa ne vaicarim pe Facebook.

Este o plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita.

Ieri acest infractor a amenintat cu bataia protestatarii care au fost in fata Ministerului de Justitie si a altor institutii publice.
A promis ca aduce el oameni de la PRU care ii vor alunga de pe strazi, prin bataie, pe cei care militeaza pentru justitie.

Noi am protestat (pasnic) la Ministerul de Justitie. Asa cum au facut-o mii de cetateni la protestul de acum vreo 10 zile (cel cu marsul). Asadar amenintarea ne vizeaza direct.

Am depus acum cateva minute plangerile penale.

Nu o sa cerem nimanui sa ne urmeze. Mai ales intr-o tara in care amenintarile cu violenta fizica sunt proferate pe posturi publice de televizune. Nu cerem nimanui sa isi riste siguranta fizica sau sa fie terfelit de posturile de televiziune ale acestui infractor.

Dar daca totusi cineva simte ca postatul pe Facebook e insuficient, daca cineva crede ca aceste amenintari publice trebuie cercetate de justitie, atunci poate face si el o plangere penala, in nume propriu.

1. Aici este modelul. Il descarcati si il completati cu datele voastre:
https://docs.google.com/…/1cX_FLvax47JBKQcSSVxx01QjfYezcN2d…

2. Aici este proba materiala. Filmul. Il descarcati si il copiati pe un CD.
https://wetransfer.com/…/95872da4f0d5e5eb2b87295a52b…/afb86d

3. Mergeti si depuneti la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 (Str. Scaune nr. 1-3, sectorul 3, Bucureşti Tel.: 021.206.62.60; 021.313.98.40;)

Alternativ, se poate depune prin Posta, cu confirmare de primire si continutul declarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.