luni, 11 martie 2019

Poliția târgumureșeană zice că primăria inculpaților români din Târgu-Mureș i-a reparat 23 de mașini cu 25.900 lei bani din bugetul local!

Poliția târgumureșeană zice că primăria inculpaților români din Târgu-Mureș i-a reparat 23 de mașini cu 25.900 lei bani din bugetul local!
Nu are facturi, nu știe cine le-a reparat,  dar zice că au fost reparate (sic!) și mă trimite să cer facturi la primăria inculpaților români. Inutil de amintit că politica de intimidare bloggeri, ziariști și șefi de partide a apărut exact după dedicația din bani publici a inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș?! 1.000 de lei reparații per fiecare mașină, poate bagă nasul DNA sau jurnaliști de investigație, ca să aflăm cum se repară mașinile instituției care depinde de un minister, din banii publici, prin primăria inculpaților români. 1.000 per mașină, în timp ce poliția locală controlată de sereistul  Bretfelean primea 15.000 de lei per tabără de pictură pe Vulturii albaștri și 20.000 de lei pentru o cupă a poliției locale, bașca 45.000 de lei pe sport sindicalist cu cele  10 valori cu 12 clase, din cei 45 de angajați în sindicat, nu?!Cât de jos e poliția cu școală și așa ne explicăm de ce escrocii din primărie nu le răspund la cererile de punere în funcțiune a semaforului și în timpul nopții și nu se conformează ordinelor poliției! Cine se mânjește pătimește!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.