luni, 18 martie 2019

DNA, Târgu-Mureș ceva deranj? Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș folosește bani publici și ia și bani privați pe motiv de revelioanele etnic de imagine în numele pensionarilor. Miroase a spălare de bani?!

DNA, Târgu-Mureș ceva deranj? Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș folosește bani publici și ia și bani privați pe motiv de revelioanele etnic de imagine în numele pensionarilor. Miroase a spălare de bani?!
Pe bani publici, dar și pe bani privați (10 sau 15 lei per pensionar). DNA Târgu-Mureș, pont gratis, caută unde s-au dus banii pensionarilor, dacă li s-au dat chitanțe. Un alt pont, restaurantul primăriei nu îți dă niciodată, când prinzi liber, bon fiscal. Ghiciți de ce!
P.S. Când 1700 de profesori au trebuit să se încoloneze ca să mânânce la rahatul lui Țerbea cu inculpații români nu li s-a cerut bani. Era parastas de campanie etnică și electorală de la inculpații români?!

Luni, 07 Martie 2016 12:51 | Imprimare | Email
Marime text:
Complexul „President” din Tîrgu Mureş a fost gazda întâlnirii dintre cadrele didactice din localitate şi reprezentanţii Primăriei municipiului. Întâlnirea, la care au participat peste 1.600 de profesori, a fost organizată cu prilejul Zilei de 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii. „Doamnelor şi domnilor învăţători şi profesori, doresc să vă transmit că aveţi o mare responsabilitate, aceea de a-i educa şi învăţa pe copiii noştri şi de aceea vă cer exigenţă maximă pentru că aceşti copii reprezintă viitorul României. Dragi elevi, vă sfătuiesc să învăţaţi, să-i aveţi repere pe înaintaşii noştri şi nu pe cei care se perindă zilnic pe la televizor şi cred că ne reprezintă, cei care seamănă ură şi dezbinare, iar dumneavoastră stimaţi părinţi, fiţi alături de copii, educaţi-i şi îndrumaţi-i aşa cum au făcut şi părinţii dumneavoastră, cu dragoste şi responsabilitate”, le-a transmis primarul  Dorin Florea, celor prezenţi la festivitate. Pe tot parcursul manifestării primarul Florea a fost însoţit de consilierul său personal, Claudiu Maior.
Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.