vineri, 22 martie 2019

Orașul armoniei gunoaielor!

Orașul armoniei gunoaielor!
Gunoiul nu trebuie ridicat, e  oraș al armoniei etnice, dar cu idioți amendați pentru derapaje etnice și ură pentru anumite etnii. Salubriserv o ia pe urma Aquaserv (nașpa pentru că era maghiar la conducere și escrocul nu își montase pedelistul), Energomur (distrus și pentru cele 2000 de centrale pentru săraci, din creditul pomană pe Lasprom și românașii aferenți), Locativ, controlat de oamenii inculpaților. Poate bagă DNA nasul la afacerile pușcăriașilor, dosarul pomană pentru co-brașoveanul ex-pușcăriaș Țerbea, la declarațiile ex-pușcăriașului Lăurean, la cum de nu a primit pomană pedelistul Prigoană la pedelistul Florea. 
P.S. DNA, cum a rămas cu mita Coral la Târgu-Mureș? Percheziții, Maior care a condus pomenile din CL, de două ori, legalitatea sau nu în a încasa pomana Coral ca fiind taxă de....habitat, care fiind taxă specială trebuie încasată în cont diferit?! Care mai e stadiul dosarului mită Coral pentru gașca PDL/PNL?! 
P.S. Se ridică gunoaiele la inculpații din primărie, de la directorașii vieții și etniei sau la vreo trupă de pe la consiliere înapoiați și incapabili? 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.