marți, 19 martie 2019

Prostălăi etnici și cu amenzi plătite de târgumureșenii furați și acum la buzunare!

Prostălăi etnici și cu amenzi plătite de târgumureșenii furați și acum la buzunare!


Și nu se iau la puricat rahaturile pe Senin, 800 de euro per loc de o mașină, gunoaiele pe alte firme ale casei, pișcăturile știți voi cui, bitumul pușcăriașului și asfaltul condamnatului cu suspendare, rahat etnic de Târgu-Mureș!
Ardealnews.ro ZICERE:
În noiembrie 2018, un individ din Primăria Tirgu Mureș se laudă cu una din „realizările” amendate acum. Nu a ieșit încă sa ne spună dacă plătește amenzile din buzunarul lui, ca altfel ne costa parcarile astea a lui cât una supraetajata.

„Am aplicat două amenzi Primăriei Tg. Mureș, pentru construirea de parcări pe domeniul public, fără a parcurge procedura de obținere a acordului de mediu.

Zonele unde se află acele parcări sunt pe strada Hunedoara și pe Bdul 1 Decembrie 1918. Parcarea de pe strada Hunedoara a fost construită în luna octombrie, iar cea de-a doua a fost începută și încă nu a fost finalizată.

Amenzile sunt câte 30.000 de lei pentru fiecare parcare.” a precizat pentru RTM, directorul Gărzii de Mediu Mureș, Szekely Anamaria.

 Fiecare cu păsăricile lui, alții nu au de furat banii publici, prin pomeni la români, fără autorizații
Hotnews:
Primarii din Sfântu Gheorghe şi Odorheiu Secuiesc au fost amendaţi de prefecţii de Covasna și Harghita, pentru că, în 15 martie, de „Ziua Maghiarilor de Pretutindeni”, nu au arborat și drapelul României alături de cel al Ungariei, pe străzile din cele două orașe, potrivit Mediafax.
Pentru lipsa steagului României alături de cel al Ungariei, la sărbătoarea maghiarilor, în Sfântu Gheorghe, primarul Árpád Antal a fost sancționat cu 10.000 de lei, iar pentru aceeași încălcare a legii, primarul din Odorheiu Secuiesc, Arpad Galfi, trebuie să plătească o amendă de 5.000 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.